Αρχαιολογικές εργασίες μικρής κλίμακας στην περιοχή του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας

17 Φεβρουαρίου, 2016 18:18 Επιμέλεια: /

arxaologikes_DCE

Πρόκειται για εργασίες που ξεκίνησαν σήμερα στον δρόμο που οδηγεί στον Ιερό Ναό  Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας , για να διασφαλιστούν οι Αρχαιότητες.

Πριν λίγους μήνες ο Δήμος Καλαμπάκας θέλησε να κατασκευάσει τοιχίο αντιστήριξης στον συγκεκριμένο δρόμο για να αποτρέψει την κατολίσθηση του εδάφους και την σταθεροποίηση κάποιων οικοδομημάτων.

Οι εργασίες σταμάτησαν για να συνταχθεί μελέτη και το έργο να συνεχιστεί με τις ορίζουσες προδιαγραφές.

Κατά την  διαδικασία των εργασιών ευρέθησαν διάφορα επίπεδα αρχαιολογικής αξίας που είχαν ως αποτέλεσμα η Αρχαιολογική Υπηρεσία  ξεκίνησε εργασίες ανασκαφών αλλά δα διασφαλίσουν και την ακεραιότητα των αρχαιοτήτων αυτών έως ότου τελειώσει η κατασκευή του τοιχίου.

Τοποθετούν ειδικό ύφασμα που θα αποτρέψει χώματα , σκόνη ή και άλλα αδρανή υλικά να κατακάθονται στις Αρχαιότητες αυτές.  Τώρα πόσο σημαντικές θα αποδειχτούν αυτές , όταν προχωρήσουν περισσότερο οι εργασίες , θα ανακοινωθεί από την αρμόδια υπηρεσία.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.