«Άρατε πύλας» ;

2 Οκτωβρίου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

bibliothiki kalampakas egkainia (15)_DCE

H Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας ανοίγει τις πόρτες της για όλο το κοινό  και όχι μόνο, μέσα από μια ολοήμερη εκδήλωση την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015. «Ελάτε να γνωρίσετε το προσωπικό της Βιβλιοθήκης και να περιηγηθείτε ελεύθερα στις εγκαταστάσεις μας. Να είστε όμως και έτοιμοι να συμμετέχετε ενεργά συζητώντας, διαβάζοντας, μα και παίζοντας» , λέει η σχετική ανακοίνωση της Βιβλιοθήκης .

«Άρατε πύλας» λοιπόν για την βιβλιοθήκη Καλαμπάκας υπό την νέα διοίκηση  του Ιδρύματος που συνέστησε η δωρήτρια Κατερίνα Δημουλά που αυτές τις μέρες βρίσκεται  στην Καλαμπάκα προκειμένου να συντονίσει τις πρωτοβουλίες της βιβλιοθήκης .

Οι Καλαμπακιώτες με χαρά υποδέχονται την  κυρία Δημουλά  καθώς δεν λησμονούν  την μεγάλη προσφορά της οικογενείας της στην πόλη  και προσβλέπουν ότι η βιβλιοθήκη μπορεί να αποτελέσει εργαλείο γι την πρόοδο της περιοχής .

Μήπως η κυρία Δημουλά θα πρέπει να κουβεντιάσει με τους φορείς της περιοχής για το πώς η περιοχή , με κέντρο την βιβλιοθήκη , θα μπορέσει να χαράξει νέους  διαύλους για το μέλλον ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.