«Άρατε πύλας» ;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
2 Οκτωβρίου 2015, 08:00

H Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας ανοίγει τις πόρτες της για όλο το κοινό  και όχι μόνο, μέσα από μια ολοήμερη εκδήλωση την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015. «Ελάτε να γνωρίσετε το προσωπικό της Βιβλιοθήκης και να περιηγηθείτε ελεύθερα στις εγκαταστάσεις μας. Να είστε όμως και έτοιμοι να συμμετέχετε ενεργά συζητώντας, διαβάζοντας, μα και παίζοντας» , λέει η σχετική ανακοίνωση της Βιβλιοθήκης .

«Άρατε πύλας» λοιπόν για την βιβλιοθήκη Καλαμπάκας υπό την νέα διοίκηση  του Ιδρύματος που συνέστησε η δωρήτρια Κατερίνα Δημουλά που αυτές τις μέρες βρίσκεται  στην Καλαμπάκα προκειμένου να συντονίσει τις πρωτοβουλίες της βιβλιοθήκης .

Οι Καλαμπακιώτες με χαρά υποδέχονται την  κυρία Δημουλά  καθώς δεν λησμονούν  την μεγάλη προσφορά της οικογενείας της στην πόλη  και προσβλέπουν ότι η βιβλιοθήκη μπορεί να αποτελέσει εργαλείο γι την πρόοδο της περιοχής .

Μήπως η κυρία Δημουλά θα πρέπει να κουβεντιάσει με τους φορείς της περιοχής για το πώς η περιοχή , με κέντρο την βιβλιοθήκη , θα μπορέσει να χαράξει νέους  διαύλους για το μέλλον ;

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .