Απουσίες

10 Ιουλίου, 2014 08:08 Επιμέλεια: /

DSC_7656_DCE

Έντονα σχολιάστηκε από πολλούς η απουσία τόσο του νυν δημάρχου Δημήτρη Σακελλαρίου , όσο και του νεοεκλεγμένου Χρήστου Σινάνη από την εκδήλωση του πολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας .
Και ο μεν δήμαρχος δικαιολογημένα γιατί βρίσκονταν στην Σύρα (Σύρο) , το νησί του Μάρκου Βαμβακάρη για το συνέδριο διαχείρισης στερεών αποβλήτων , αλλά ο Σινάνης ;
Κάποιοι βέβαια έσπευσαν να αποδώσουν στον νέο δήμαρχο την συνέχιση του δόγματος της πολιτικής Σακελλαρίου (βλάχος και δεξιός φίλος εστί ) αναφερόμενοι προφανώς στον στενό εναγκαλισμό που είχε αναπτύξει ο δήμαρχος με το βλάχικο στοιχείο της περιοχής και φυσικά με επώνυμους δεξιούς , που δεν απέδωσε βέβαια εκλογικά , όπως σημείωσαν .
Δήμαρχε Χρήστο Σινάνη , δεν ασπάζομαι προσωπικά την ανάλυση αλλά από την άλλη επιβάλλεται ο πολιτικός να αφουγκράζεται την βουή του λαού που ενίοτε μιλάει μέσα από την βροντερή σιωπή του !!!
Ευτυχώς βέβαια σε εκπροσώπησε επαξίως ο συνεργάτης σου Αντώνης Τούλας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.