Απουσίες

7 Σεπτεμβρίου, 2015 07:51 Επιμέλεια: /

_DSC8330_DCE

Αν και ο μήνας των διακοπών , ο Αύγουστος , έχει παρέλθει , οσονούπω  και με το παλιό ημερολόγιο , εντούτοις , βοηθούντος και των  ασυνήθιστα υψηλών θερμοκρασιών που ανέκυψαν , οι απουσίες από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καλαμπάκας  την Παρασκευή , ήταν αξιοσημείωτες .

Τώρα , για να λέμε και τα πράγματα με τ’ όνομά τους , οι περισσότερες απουσίες καταγράφτηκαν  από την πλευρά της μείζονος  αντιπολίτευσης  κάτι που  έδωσε λαβές για ποικίλα  σχόλια  και αναγνώσεις  καθώς κάποιοι   δημοτικοί   σύμβουλοι  μάλλον τείνουν να   ξεχαστούν  .

Δεν θέλουμε να ενσπείρουμε ζιζάνια στην Δ.ΟΜ του κ. Σακελλαρίου , αλλά αγαπητέ δήμαρχε , μήπως να υπενθυμίσεις στους συνεργάτες σου , ότι έχουν και κάποιες στοιχειώδεις υποχρεώσεις  που απορρέουν από την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου ;

Εκτός κι΄  αν τους έχεις δώσει εσύ άδεια !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.