Απουσία με νόημα ;

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
18 Φεβρουαρίου 2020, 08:09

Σε πρόσφατο σχόλιό μας με αφορμή την παρουσία του Δημάρχου στην εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ σταΤρίκαλα ρωτούσαμε αν και όποτε κάνει αντίστοιχη πολιτική εκδήλωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα έδινε και εκεί , λόγω της προεκλογικής στήριξης που έτυχε από το τότε κυβερνητικό κόμμα , την παρουσία του .

Την  απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος δια της ηχηρής , απ΄ ότι σχολιάστηκε στα ΣΥΡΙΖΑ(έϊκα) πάνελ , απουσίας του κ. Αλέκου από την κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Τρικάλων υπό την παρουσία της πρώην Περιφερειάρχη Αττικής κυρία Δούρου .

Τώρα ,αν η παρουσία του Αντιδημάρχου οικονομικών στην εν λόγω εκδήλωση είχε την έννοια της εκπροσώπησης του Δημάρχου ή όχι , δεν το έμαθα . Θα είχε ωστόσο ενδιαφέρον αν μάθουμε μια και πολλά λέγονται και ακούγονται περί των σχέσεων Αλέκου με  ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ . Και έχει επίσης ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε αν η επιλογή της προεκλογικής στήριξης που έτυχε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δήμαρχος , δικαιώθηκε !!

Θα μου πείτε τώρα τί σημασία έχει αυτό !! Νομίζω πως έχει πολιτική σημασία !! Κατά τ΄ άλλα ένα γνωστό Καλαμπακιώτικο πρώην «πράσινο» , ιστορικό στέλεχος που έδωσε το παρόν ήταν και ο Λευτέρης Τιάρας !!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .