Αποτελέσματα εκλογών Ε.Μ.Ε.Σ. Θεοτόκου

4 Μαΐου, 2016 10:08 Επιμέλεια: /

DSD_9189_DCE

Ύστερα από την εκλογική διαδικασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεοτόκου  οι πρώτοι εννέα εκλεγέντες συγκρότησαν σε σώμα το νέο Δ.Σ. για τη διετία 2016 – 2018.

Το νέο Δ.Σ έχει ως εξής:

Πρόεδρος : Προυφόπουλος Αθανάσιος του Ευαγγέλου

Αντιπρόεδρος : Καρανάσιος Χρήστος του Αθανασίου

Γραμματέας : Σιούτα Παναγιώτα του Λάμπρου

Ταμίας : Σιούτα Μαρία του Ιωάννου

Μέλος : Σιούτας Αντώνιος του Ιωάννου

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Καρανάσιος  Ιωάννης του Αθανασίου

Παπαγεωργόπουλος Ανδρέας του Ιωάννου

Καραγεώργος Αθανάσιος του Γεωργίου

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ελευθερία Καραγεώργου του Γεωργίου

Ο Σύλλογος Θεοτόκου συνεχίζει με πρόεδρο τον Προυφόπουλο Αθανάσιο και τετραμελές διοικητικό συμβούλιο με νέα αλλά και παλαιότερα μέλη.

Το  Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου  που ανταποκρίθηκαν στις πρόσφατες εκλογές και με την ψήφο τους έδωσαν δύναμη, αλλά και εμπιστοσύνη στο Δ.Σ. για την ερχόμενη διετία.

Με εκτίμηση                                                                                                                                                           το Δ.Σ.  του Ε.Μ.Ε.Σ. Θεοτόκου

Χρόνια πολλά,  Χριστός Ανέστη

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.