Απόσταξη τσίπουρου στην Βασιλική

7 Νοεμβρίου, 2015 11:45 Επιμέλεια: /

basiliki tsipoyra (3)

Το τσίπουρο θα μπορούσε να αναχθεί σε σημαντικό στήριγμα της αμπελουργίας αρκεί να γίνει η σύνδεση της παραγωγής του με την πρώτη ύλη, έτσι ώστε το τσίπουρο να γίνεται από δικά μας ελληνικά σταφύλια αλλά και το τσίπουρο κάθε περιοχής από σταφύλια της περιοχής. Προς την κατεύθυνση αυτή είναι απαραίτητο να καθοριστεί από το αρμόδιο υπουργείο ότι στη διαμόρφωση των τελικών χαρακτηριστικών του αποστάγματος των στέμφυλων καθοριστικό ρόλο παίζει η πρώτη ύλη. Με αυτό τον τρόπο θα συνδεθεί η πρώτη ύλη (σταφύλια) με το απόσταγμα (τσίπουρο). Συγχρόνως θα δημιουργήσουμε ένα πραγματικά εθνικό ποτό, που θα φέρει μαζί του τα χαρακτηριστικά της Ελληνικής γης και του κάθε τόπου ξεχωριστά, ενώ θα ενσωματώνει τον κόπο (προστιθέμενη αξία) των Ελλήνων αμπελουργών.

Φωτό Δημήτρης Ντελλής

basiliki tsipoyra (9) basiliki tsipoyra (8) basiliki tsipoyra (7) basiliki tsipoyra (6) basiliki tsipoyra (5) basiliki tsipoyra (4) basiliki tsipoyra (2) basiliki tsipoyra (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.