Απορρόφηση Δημοτικών Οργανισμών από τον δήμο – Όλα όσα συζητήθηκαν στο Δ.Σ. Καλαμπάκας

13 Οκτωβρίου, 2015 23:11 Επιμέλεια: /

_DSC8490_DCE

Πριν την έναρξη της ημερήσιας διάταξης ο κ. Σακελλαρίου έθεσε ερωτήματα στον Δήμαρχο αναφορικά με την αμμοληψία που γίνεται από την κοίτη του Πηνειού τα οποία μεταφέρονται σε περιοχές εκτός Δήμου Καλαμπάκας , την τσιμεντόστρωση των πεζοδρομίων , αναφέροντας ότι πέφτει τσιμέντο στο ύψος των πλακών κάτι που δεν επιτρέπει να τοποθετηθούν πλάκες μελλοντικά , ως και την μετατροπή σιντριβανιών σε πρασιά .
Από την πλευρά της η κυρία Περιστέρα Χαρτοπούλου ζήτησε διευκρινήσεις για την υδροδότηση κτηνοτροφικής μονάδας στην Βλαχάβα .
Σε όλα αυτά τα ερωτήματα ο δήμαρχος κ. Σινάνης έδωσε σχετικές απαντήσεις . Σε ότι αφορά την αμμοληψία είπε ότι αγνοεί το θέμα αλλά θα ενημερωθεί και θα δώσει εξηγήσεις στο δ.σ .

Απορρόφηση Δημοτικών Οργανισμών από τον δήμο
Τοποθετούμενος και εισηγούμενος του θέματος ο δήμαρχος τόνισε ότι η Κοινωφελής επιχείρηση του δήμου έπρεπε να είχε κλείσει χθες και όχι σήμερα και να απορροφηθούν οι υπηρεσίες και το προσωπικό από τον δήμο καθώς έχει τεράστια χρέη(περίπου ένα εκ. ευρώ) , δάνεια και οφειλές . Όσο για τα προγράμματα που υλοποιεί η κοινωφελής επιχείρηση , αυτά θα συνεχίσουν να υλοποιούνται από το δήμο χωρίς κανένα πρόβλημα σύμφωνα και με την θέση της διοικητικής περιφέρειας .
Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρίου υπογράμμισε τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την απόφαση αυτή για την συνέχιση των προγραμμάτων αλλά και για τους εργαζόμενους ζητώντας αυτά να διασφαλιστούν από την δημοτική αρχή .
Τοποθετούμενος ο εκπρόσωπος των εργαζομένων τόνισε ότι οι εργαζόμενοι δέχονται με ικανοποίηση την απορρόφηση της κοινωφελούς επιχείρησης διότι έτσι οι εργαζόμενοι θα νιώσουν ισότιμοι εργαζόμενοι και δεν θα ζουν στην ανασφάλεια όπως μέχρι τώρα .
Επιφυλακτική ήταν η εκπρόσωπος των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» η οποία τόνισε ότι οι εργαζόμενοι με την απορρόφηση θα χάσουν και χρήματα και προϋπηρεσία .
Η απόφαση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία
Ανάλογη ήταν και η απόφαση και για την απορρόφηση του ΟΠΕΤΑΚ η οποία βέβαια εγκρίθηκε ομόφωνα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.