Απορρίφτηκαν τα Ασφαλιστικά Μέτρα του Δήμου Καλαμπάκας κατά της εγκατάστασης κεραίας Κινητής Τηλεφωνίας στην πόλη

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
11 Απριλίου 2016, 18:47

Κερδήθηκε η πρώτη μάχη από την Εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας που επιθυμεί την εγκατάσταση Κεραίας στην πόλη της Καλαμπάκας.

Τα Ασφαλιστικά Μέτρα που είχε καταθέσει ο Δήμος Καλαμπάκας μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων , απορρίφτηκαν από το Πρωτοδικείο Τρικάλων . Η απόφαση αναφέρει ότι δεν βλάπτεται  η υγεία των κατοίκων αφού η ακτινοβολία που θα εκπέμπει η κεραία είναι σε ασφαλή όρια.

Αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης ( σήμερα το μεσημέρι ) η Επιτροπή Αγώνα που έχει συγκροτηθεί ενημερώθηκε από τον Νομικό Σύμβουλο που είχε αναλάβει την υπεράσπιση της Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων.

Μιλώντας στην στήλη μας μετά την ενημέρωση προς τους κατοίκους ο κος Γκαραβέλας μας μετέφερε ότι η απόρριψη των Ασφαλιστικών αποτελεί ένα μέρος του αγώνα που τώρα ξεκίνησε.

Ο δρόμος για την εγκατάσταση ή μη της κεραίας είναι μακρύς αφού ήδη πρέπει να βγουν και οι αποφάσεις της ΕΕΤΤ και Διοικητικού Εφετείου Αθηνών όπου έχουν προσφύγει οι κάτοικοι.

Συνάμα αποφασίστηκε να κατατεθούν νέα Ασφαλιστικά Μέτρα από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας και του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία θα περάσει αρκετός καιρός αφού οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να πράξουν όλα τα νόμιμα για την αποτροπή της εγκατάστασης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .