Απορρίφτηκαν τα Ασφαλιστικά Μέτρα του Δήμου Καλαμπάκας κατά της εγκατάστασης κεραίας Κινητής Τηλεφωνίας στην πόλη

11 Απριλίου, 2016 18:47 Επιμέλεια: /

keraia kinitis episodia (10)

Κερδήθηκε η πρώτη μάχη από την Εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας που επιθυμεί την εγκατάσταση Κεραίας στην πόλη της Καλαμπάκας.

Τα Ασφαλιστικά Μέτρα που είχε καταθέσει ο Δήμος Καλαμπάκας μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων , απορρίφτηκαν από το Πρωτοδικείο Τρικάλων . Η απόφαση αναφέρει ότι δεν βλάπτεται  η υγεία των κατοίκων αφού η ακτινοβολία που θα εκπέμπει η κεραία είναι σε ασφαλή όρια.

Αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης ( σήμερα το μεσημέρι ) η Επιτροπή Αγώνα που έχει συγκροτηθεί ενημερώθηκε από τον Νομικό Σύμβουλο που είχε αναλάβει την υπεράσπιση της Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων.

Μιλώντας στην στήλη μας μετά την ενημέρωση προς τους κατοίκους ο κος Γκαραβέλας μας μετέφερε ότι η απόρριψη των Ασφαλιστικών αποτελεί ένα μέρος του αγώνα που τώρα ξεκίνησε.

Ο δρόμος για την εγκατάσταση ή μη της κεραίας είναι μακρύς αφού ήδη πρέπει να βγουν και οι αποφάσεις της ΕΕΤΤ και Διοικητικού Εφετείου Αθηνών όπου έχουν προσφύγει οι κάτοικοι.

Συνάμα αποφασίστηκε να κατατεθούν νέα Ασφαλιστικά Μέτρα από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας και του 3ου Δημοτικού Σχολείου.

Έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία θα περάσει αρκετός καιρός αφού οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να πράξουν όλα τα νόμιμα για την αποτροπή της εγκατάστασης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.