Απορία !!

25 Ιουνίου, 2015 08:11 Επιμέλεια: /

11637928_10207321649699918_309508449_n_DCE

Ξεκίνησε  από  προχθές το πρωί και συνεχίζεται  σταθερά  η οριοθέτηση των χώρων που παραχωρούνται στους καταστηματάρχες για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, μετά και την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας , με κίτρινη   φωσφορούχα διαγράμμιση .

Όμως  εκείνο που έδωσε λαβές για πολλές συζητήσεις  και ψιθύρους  στην τοπική πολιτική πιάτσα είναι ότι επικεφαλής αυτής της προσπάθειας  ετέθη ο Αντιδήμαρχος περιφέρειας  Ανδρέας Καλτσούδας  .

Αγαπητοί μου ,  δεν ξέρω αν θα σας λύσω την απορία , αλλά προφανώς για να του ανατεθεί και να το  αποδεχθεί αυτό ο Ανδρέας , εικάζω  πως μάλλον θα υπάρχει σοβαρός λόγος . Άλλωστε ο Ανδρέας είναι πάντα για τα δύσκολα  αλλά και ο πλέον λαοπρόβλητος  , αν λάβουμε υπ΄ όψει  τον αριθμό των ψήφων , κάτι που από στρατηγικής πλευράς ,λέει πολλά. Στην πολιτική αν θέλεις να περάσεις ένα δύσκολο μέτρο βάζεις να το υλοποιήσει ο πλέον αποδεκτός από το λαό .

Ανδρέα , προχώρα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.