Απολογισμός

21 Οκτωβρίου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

xasia epitropi_DCE

Συνεχίζοντας  η Ομάδα Πρωτοβουλίας  Χασιωτών τον κύκλο επαφών με εκπροσώπους της τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης αναφορικά με την προώθηση της μελέτης για το αναρριχητικό κέντρο Χασίων , την Δευτέρα το βράδυ συναντήθηκε  με την Δημοτική Σύμβουλο Περιστέρα Χαρτοπούλου την οποία και ενημέρωσε  σχετικά με το θέμα .

Εμείς πάντως τους συναντήσαμε σε γνωστό καφέ της πόλης όπου μάλλον έκαναν την σούμα των αποτελεσμάτων των επαφών τους .

Το συμπέρασμα ; Ότι η Ομάδα Πρωτοβουλίας , μαζί και σε συνεργασία με τους άλλους Χασιώτικους  φορείς έχει καί λόγο  καί  ρόλο για την ανάπτυξη των Χασίων και ότι για τα Χάσια και την προοπτική τους τον πρώτο λόγο τον έχουν οι Χασιώτες .

Αγαπητοί μου , όσο δεν μιλάει ο νοικοκύρης μιλάει ο γείτονας  ο οποίος και αξιώνει να γίνουν τα δικά  του στο νοικοκυριό του γείτονα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.