Απολογισμός

29 Αυγούστου, 2016 08:05 Επιμέλεια: /

toyristiki zoygkla 1_DCE

Μια ακόμη τουριστική σαιζόν ολοκληρώνεται οσονούπω και εκείνο που αναμένεται είναι ο απολογισμός σε καθαρά οικονομική βάση . Το γενικότερο συμπέρασμα από τα πρώτα στοιχεία   είναι : «ικανοποίηση για  αφίξεις , προβληματισμός  για  έσοδα» !!!

Αυτά σε εθνικό επίπεδο . Σε τοπικό η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μηχανισμός που να αποκαλύπτει πόσους επισκέπτες δέχθηκε η περιοχή , τι αφήσανε ως αντιστάθμισμα για τις υπηρεσίες που τους προσφέρθηκαν ώστε να μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα και βάση αυτών να επαναπροσδιορίσουμε συμπεριφορές και λειτουργίες τόσο επί του τουριστικού προϊόντος , όσο και στην ποιότητα των υπηρεσιών . Μήπως το γραφείο τουριστικών πληροφοριών του δήμου που θα τεθεί σε λειτουργία θα πρέπει να οργανωθεί και επ΄ αυτού  του ζητήματος μια και την ιδιωτική πρωτοβουλία  το θέμα δεν την  απασχολεί ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Ένα από τα πιο ανησυχητικά φαινόμενα των ημερών που ζούμε, είναι ο εφησυχασμός και ότι η σύσταση ενός φορέα θα φέρει επισκέπτες. Αν λάβουμε υπόψη και το ότι οι άσχετες πρώην και νυν δημοτικές αρχές δεν έπραξαν τίποτα το ουσιαστικό όσον αφορά την σωστή και οργανωμένη τουριστική προβολή, σήμερα διαπιστώνουμε ότι ενώ οι αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία εμείς έχουμε μείωση των αφίξεων.
    «Καλπάζει ο τουρισμός. Σε ιστορικό ρεκόρ 25 εκατ. οι αφίξεις το 2016 ( πηγή ΑΠΕ)»
    « Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Επιχειρήσεων, η τουριστική κίνηση αυξήθηκε κατά 9,1% τον Ιούλιο, γεγονός που προαναγγέλλει αύξηση του τουριστικού ρεύματος για την Ελλάδα και για το 2016.»

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.