Απόκριες

12 Μαρτίου, 2016 08:04 Επιμέλεια: /

DSC_7237_DCE

Η αλήθεια είναι ότι στιες απόκριες έχουμε δώσει  χαρακτηριστικά εντελώς άλλα απ΄ αυτά που πραγματικά  έχουν  . Τρέλα με κορδέλα , κέφι  , χορός και πολλά «μασκαρλίτκα» που έλεγε και η γιαγιά μου η Μαρία .

Τώρα , όσον αφορά τις εκδηλώσεις που οργανώνει ο δήμος μας  , το επίκεντρο του ενδιαφέροντος το συγκέντρωσε  , λέει , ο Ουγγαρέζος για τον οποίο οι πληροφορίες λένε ότι πολλές νεανικές  υπάρξεις του ωραίου φίλου έκοψαν φλέβες χθες βράδυ στην πλατεία «Ρήγα Φεραίου»  .

Τι να πω , είναι κι΄ αυτό φαινόμενο των καιρών . Να κόβεις φλέβες για τον Ουγγαρέζο και να μη σε νοιάζει καρφάκι για το που πάει η  χώρα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Mme Cassoulet

    Άντε του χρόνου με Ουγγαρέζα να χαρεί και κανένας άλλος…… την λαγάνα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.