Αποκλειστικό – Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την δημιουργία Hot Spot στην Καλαμπάκα

1 Απριλίου, 2017 22:16 Επιμέλεια: /

DSC_9380_DCE

Φαίνεται ότι ούτε οι ανησυχίες των επαγγελματιών , ούτε της Δημοτικής Αρχής κατάφεραν να πείσουν τους αρμόδιους ότι η δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών στην Καλαμπάκα , θα είναι μια αρνητική εξέλιξη για τον τουρισμό και γενικότερα για την τοπική οικονομία.

Οι πληροφορίες του Ράδιο Σταγών και του Stagonnews.gr αναφέρουν ότι η διαδικασία ίδρυσης και λειτουργίας Hot Spot (Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών) στην Καλαμπάκα βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Και αυτό σημαίνει ότι έχουν παραγγελθεί τα κοντέινερ και ότι εξοπλισμός χρειάζεται για να ξεκινήσει η κατασκευή.

Μάλιστα αυτές τις ημέρες αναμένεται να φτάσει στην Καλαμπάκα και ο ιδιοκτήτης της έκτασης που θα διατεθεί , από την Γερμανία όπου βρίσκεται.

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται στην Καλαμπάκα αξιωματούχοι του στρατού αλλά και του ΝΑΤΟ για να δώσουν το πράσινο φως έναρξης των εργασιών.

Η είδηση  για την φιλοξενία μεταναστών στην Καλαμπάκα είναι της τελευταίας στιγμής και αναμένονται εξελίξεις.

DSC_9387_DCE DSC_9382_DCE DSC_9379_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.