Αποκαθίσταται σήμερα ο αγωγός λημμάτων που ενώνει την Διάβα με τον Βιολογικό Σταθμό Καλαμπάκας

18 Ιουνίου, 2016 11:04 Επιμέλεια: /

agogos limaton diabas (2)

Αποκαθίσταται σήμερα ο αγωγός  λημμάτων που ενώνει την Διάβα με τον Βιολογικό Σταθμό Καλαμπάκας , αφού είχε καταστραφεί ολοσχερώς στις 16 Ιανουαρίου με την πτώση της γέφυρας .

Πρόκειται για τον κεντρικό αγωγό που μεταφέρει όλα τα λήμματα του χωριού προς την Καλαμπάκα και δη προς τον Σταθμό Βιολογικού Σταθμού.

Πολλά είχαν ειπωθεί όλο αυτό το διάστημα για το που έπεφταν τα απόβλητα αφού η ανακατασκευή του αγωγού δεν μπορούσε να ξεκινήσει πριν πέσει η στάθμη του νερού στο ποτάμι.

Οι ανακοινώσεις από την Δημοτική Αρχή ήταν ότι λήμματα στο ποτάμι δεν έπεφταν ( είχε σφραγιστεί η τελική έξοδος )  αφού αυτά συγκεντρώνονταν σε δεξαμενές ( βυτιοφόρα ) και μεταφέρονταν στον Βιολογικό.

Αποφασίστηκε λοιπόν  να ανακατασκευαστεί ο αγωγός 250 μέτρων περίπου , έστω και προσωρινά, μέχρις ότου αρχίσει η ανακατασκευή της Γέφυρας όπου υα εξασφαλιστεί και η ασφάλεια του αγωγού.

Η περιοχή κάτω από την Γέφυρα έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο από οχήματα και εργαζόμενους της ΔΕΥΑ Καλαμπάκας και όπως όλα δείχνουν η αποκατάσταση θα γίνει πολύ σύντομα, ώστε να σταματήσουν και οι φωνές που μιλούν για ρύπανση του περιβάλλοντος.

Πάντως η παρουσία μηχανημάτων κάτω από την Γέφυρα χαροποίησε πολλούς αφού υπέθεσαν ότι άρχισαν τα έργα αποκατάστασης της Γέφυρας.

agogos limaton diabas (10) agogos limaton diabas (9) agogos limaton diabas (8) agogos limaton diabas (7) agogos limaton diabas (6) agogos limaton diabas (4) agogos limaton diabas (3) agogos limaton diabas (2) agogos limaton diabas (1) agogos limaton diabas (5) agogos limaton diabas (11)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Mme Cassoulet

    «Οι ανακοινώσεις από την Δημοτική Αρχή ήταν ότι λήμματα στο ποτάμι δεν έπεφταν ( είχε σφραγιστεί η τελική έξοδος ) αφού αυτά συγκεντρώνονταν σε δεξαμενές ( βυτιοφόρα ) και μεταφέρονταν στον Βιολογικό.» χα χα χα!!!!!!!!!

  • 16 ΓΕΝΑΡΗ

    Η άνοδος της θερμοκρασίας, η μπόχα από τα λύματα σε συνδυασμό με την πτώση της στάθμης του νερού τους ανάγκασαν να τοποθετήσουν τον αγωγό όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αφελείς.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.