Αποκαταστάθηκε η κιβόστρωση

11 Δεκεμβρίου, 2015 08:09 Επιμέλεια: /

gogos geo

Ευχαριστώ πολύ τους  Κους Αντιδημάρχους που παρευρέθηκαν στο Καστράκι , για να επιθεωρήσουν το πρόβλημα που υπήρχε με τους κυβόλιθους στην κεντρική πλατεία Καστρακίου.

Επίσης κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι μου είναι ευχάριστο το γεγονός που για μερικούς είμαι ο ‘’ΚΑΚΟΣ’’  τοπικός σύμβουλος , όπου μοναδικός μου σκοπός είναι το καλό της περιοχής και συγκεκριμένα του Καστρακίου , το οποίο πρέπει να είναι Πρωταγωνιστής και όχι Κομπάρσος.

Τέλος σχετικά με τις δολιοφθορές που λάβανε χώρα στο Καστράκι θα ήθελα να καταδικάσω αυτήν την πράξη και να ρωτήσω τους υπαίτιους -όποιοι και αν είναι αυτοί- αν θα κάνανε το ίδιο στην περιουσία τους.

Υ. Γ Ζητώ συγγνώμη από τους συγχωριανούς μου αν γίνομαι κουραστικός αλλά νομίζω από τη στιγμή που έχω εκλεγεί, έχω κάθε λόγο ότι καλό ή κακό πέφτει στην αντίληψή μου να το επισημαίνω για το καλό του Καστρακίου.

 Ευχαριστώ

 Με Τιμή

Γκόγκος Β. Γεώργιος

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου

Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.