Αποκατάσταση της πεζογέφυρας Σωτήρας

30 Μαρτίου, 2016 11:23 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Η αποκατάσταση της πεζογέφυρας Σωτήρας χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρεια Θεσσαλίας και εντάχθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στης αρχές του 2015.

Το έργο δημοπρατήθηκε και υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Ο προϋπολογισμός ένταξης και δημοπράτησης ήταν 200.000,00 Ευρώ και μετά από έκπτωση 31% ο προϋπολογισμός της σύμβασης κατασκευής ανέρχεται σε 138.000,00 Ευρώ.

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η κατασκευή μεταλλικής πεζογέφυρας ανοίγματος 22,30 και πλάτους 3,00 μ. σε υπάρχοντα βάθρα από λιθοδομή στον Ληθαίο ποταμό στην είσοδο του οικισμού  Σωτήρας.

Στο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνεται η επισκευή των βάθρων από λιθοδομή , η κατασκευή μεταλλικού φορέα  ανωδομής σύμφωνα με τα σχέδια της μελέτης και η κατασκευή των προσβάσεων , ώστε το έργο να δοθεί προς χρήση.

Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης των υπαρχουσών λίθινων βάθρων και της λίθινης ανωδομής , η κατασκευή των στηθαίων  από λιθοδομή και η κατασκευή των βάσεων από σκυρόδεμα για την έδραση του μεταλλικού φορέα, του οποίου η κατασκευή  έχει ολοκληρωθεί στο εργοστάσιο, απομένει δε η μεταφορά και  η συναρμολόγηση αυτού επί  τόπου του έργου.

Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι την 27-05-2016. .

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.