Αποκατάσταση μνημείου

12 Νοεμβρίου, 2015 08:23 Επιμέλεια: /

kastraki koimisi theotokos (5)_DCE

Θετική  , διαβάζω σχετικά , είναι  η απάντηση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αριστείδη Μπαλτά, αναφορικά με την  έγκριση μελέτης  αποκατάσταση του παρεκκλησίου της Αναλήψεως που βρίσκεται εντός του αρχαιολογικού  χώρου έστω και με  την τήρηση συγκεκριμένων όρων   που θέτει κάτι που θα επιτρέψει να αποκατασταθεί το μόνο παρεκκλήσι της Καλαμπάκας που βρίσκεται υπό κατάρρευση .

Αναλογίζομαι όμως γιατί ανάλογη εξέλιξη δεν θα μπορούσε να υπάρξει και για τον αξιολογότερο ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καστρακίου που βρίσκεται πάνω από τον παλιό οικισμό  και αργοπεθαίνει στην εγκατάλειψη ;  Μήπως αγαπητέ μου πρόεδρε Καστρακίου θα πρέπει να ξεκινήσει μια συλλογική προσπάθεια να σωθεί αυτό το μνημείο  και θα πρέπει μια μέρα να καλέσεις για ξενάγηση την δημοτική αρχή , την Διευθύντρια Αρχαιοτήτων  και εκπροσώπους της μοναστικής κοινότητας  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.