Απογοητευμένοι

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
8 Ιουλίου 2015, 07:48

Έντονη η ανησυχία των επαγγελματιών του τοπικού τουρισμού από την αρνητική εξέλιξη που διαμορφώνεται στην τουριστική σεζόν μετά τις εξελίξεις που έχουν σχέση με την πορεία της χώρας και την κορύφωση της κρίσης με την τραπεζική αργία και το Κάπιταλ κοντρόλ .

Συσχετίζοντας  τώρα  την αρνητική πορεία της τουριστικής  σεζόν με το δημοψήφισμα  και όλα τα άλλα  περί της κρίσης , την απορία της μου εξέφρασε μια επαγγελματίας αναφορικά με τα υψηλά ποσοστά  που κατέγραψε  το ΟΧΙ στα νησιά  που ενώ  , λέει , στηρίζουν την οικονομία  τους στον τουρισμό και ενώ γνωρίζουν ότι ένα από τα θέματα τριβής μεταξύ Ελληνικής Κυβέρνησης και θεσμών ήταν η αύξηση του Φ.Π.Α στα νησιά , εκείνοι στήριξαν ομοθυμαδόν το ΟΧΙ .

Μα , αγαπητή μου για αυτόν ακριβώς τον λόγο είπαν ομοθυμαδόν ΟΧΙ !!!

Τώρα , ποιος σε ρωτάει εσένα για τις  αρνητικές εξελίξεις της τουριστικής σεζόν από όλα αυτά , θα απαντούσα , κανένας !!!

  • ΟΧΙάς

    Πριν το δημοψήφισμα, μας έλεγαν για πολλές ακυρώσεις σε περιοχή της βορείου Ελλάδας, πρόεδρος σωματίου της εν λόγω περιοχής μας έλεγε ότι οι επαγγελματίες στηρίζουν το ΝΑΙ. Την Τρίτη δύο μέρες μετά το δημοψήφισμα οι ίδιοι έλεγαν ότι οι ακυρώσεις αφορούν λίγες
    κρατήσεις μεμονωμένων και όχι γκρουπ. Πότε έλεγαν την αλήθεια;
    Όσο για αυτούς που δεν θέλουν να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα, τους προτείνω να πάνε Τυνησία για διακοπές.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .