Απογοητευμένοι

8 Ιουλίου, 2015 07:48 Επιμέλεια: /

toyristiki zoygkla 1_DCE

Έντονη η ανησυχία των επαγγελματιών του τοπικού τουρισμού από την αρνητική εξέλιξη που διαμορφώνεται στην τουριστική σεζόν μετά τις εξελίξεις που έχουν σχέση με την πορεία της χώρας και την κορύφωση της κρίσης με την τραπεζική αργία και το Κάπιταλ κοντρόλ .

Συσχετίζοντας  τώρα  την αρνητική πορεία της τουριστικής  σεζόν με το δημοψήφισμα  και όλα τα άλλα  περί της κρίσης , την απορία της μου εξέφρασε μια επαγγελματίας αναφορικά με τα υψηλά ποσοστά  που κατέγραψε  το ΟΧΙ στα νησιά  που ενώ  , λέει , στηρίζουν την οικονομία  τους στον τουρισμό και ενώ γνωρίζουν ότι ένα από τα θέματα τριβής μεταξύ Ελληνικής Κυβέρνησης και θεσμών ήταν η αύξηση του Φ.Π.Α στα νησιά , εκείνοι στήριξαν ομοθυμαδόν το ΟΧΙ .

Μα , αγαπητή μου για αυτόν ακριβώς τον λόγο είπαν ομοθυμαδόν ΟΧΙ !!!

Τώρα , ποιος σε ρωτάει εσένα για τις  αρνητικές εξελίξεις της τουριστικής σεζόν από όλα αυτά , θα απαντούσα , κανένας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Πριν το δημοψήφισμα, μας έλεγαν για πολλές ακυρώσεις σε περιοχή της βορείου Ελλάδας, πρόεδρος σωματίου της εν λόγω περιοχής μας έλεγε ότι οι επαγγελματίες στηρίζουν το ΝΑΙ. Την Τρίτη δύο μέρες μετά το δημοψήφισμα οι ίδιοι έλεγαν ότι οι ακυρώσεις αφορούν λίγες
    κρατήσεις μεμονωμένων και όχι γκρουπ. Πότε έλεγαν την αλήθεια;
    Όσο για αυτούς που δεν θέλουν να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα, τους προτείνω να πάνε Τυνησία για διακοπές.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.