Απογοήτευση

12 Δεκεμβρίου, 2015 08:24 Επιμέλεια: /

oldphotostsigara-afksiseis1381736248_DCE

Απογοήτευση  , όπως φάνηκε από δηλώσεις  των οικονομικών επιτελών της Κυβέρνησης  αναφορικά με την ειπραξιμότητα  φορολογίας  καπνού . «Κάθε φορά που αυξάνουμε τη φορολογία στα καπνικά προϊόντα, χάνουμε περισσότερους φόρους από ό,τι εισπράττουμε» , ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Λοιπόν , ένα από τα βασικά στοιχεία της αποτελεσματικότητας της νομοθεσίας σε ένα κράτος , είναι να αποτελεί το απαύγασμα της συλλογικής συνείδησης  , αλλά και της ψυχοσύνθεσης  της κοινωνίας ανθρώπων .

Εδώ λοιπόν ο συλλογισμός του νομοθέτη ήταν απλός : Οι Έλληνες είναι θεριακλήδες , τι θα κάνουν , να κόψουν το τσιγάρο δεν μπορούν , θα πληρώσουν .

Αμ δε !!! Μάλλον λογάριασαν λάθος την αντίδραση των καπνιστών που ελάττωσαν το κάπνισμα με αποτέλεσμα μείωση  φορολογικών εσόδων  . Τουτέστιν  «έλλειψη  χρημάτων , στάση εμπορίου» .  Πάντα απρόβλεπτοι οι Έλληνες τελικά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.