Απογοήτευση !!

27 Μαΐου, 2017 08:18 Επιμέλεια: /

kalibas new site

Μετά  από μια συζήτηση που επιβεβαίωσε  απλά την αδυναμία του πολιτικού συστήματος να προτάξει το συμφέρον της χώρας και όχι των  κομματικών  σκοπιμοτήτων και των προσωπικών  στρατηγικών  των πολιτικών αρχηγών , τελικά υπερψηφίστηκε επί της αρχής και των άρθρων του το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας για το κλείσιμο της αξιολόγησης. Η συζήτηση στην Ολομέλεια εξελίχθηκε σε τεταμένο κλίμα, ενώ η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε χωρίς εκπλήξεις  καθώς το σύνολο των κυβερνητικών βουλευτών υπερψήφισαν τα δύσκολα μέτρα.

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης -από αργά το απόγευμα και μετά- επικεντρώθηκε στην οξεία -προσωπική- σύγκρουση ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας ως κεντρικό στόχο την προσφυγή σε εκλογές εμφανίστηκε με μια καθολική άρνηση σε όλα . Τίποτα θετικό , τίποτα ελπιδοφόρο για το αύριο της χώρας.

Η μόνη λύση , κατά τον κ. Μητσοτάκη, οι εκλογές για να έρθει ο ίδιος στην εξουσία και όλα μονομιάς τα προβλήματα θα λυθούν . Οι δανειστές θα μετασχηματιστούν σε φιλέλληνες , η συμφωνία δεν θα περιέχει βάρη αλλά παροχές , οι συντάξεις και οι μισθοί δε θα υποστούν μείωση και γενικώς η χώρα χωρίς να κάνει τίποτα αλλά μόνο με  τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και την Νέα Δημοκρατία Κυβέρνηση , θα εξέλθει της επιτήρησης και της επιτροπείας .

Η κυρία Γεννηματά του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε την διαδικασία στη Βουλή επειδή ο Πρωθυπουργός επέλεξε να μιλήσει νωρίς κατηγορώντας για πρωτοφανή περιφρόνηση των διαδικασιών του κοινοβουλίου και ο Πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε για την αντιπολιτευτική στρατηγική της αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην οποία αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της παρέμβασής του .

Όσοι πολίτες είχαν την υπομονή να παρακολουθήσουν την συζήτηση σίγουρα απογοητεύτηκαν από την κατάντια του πολιτικού συστήματος και του πολιτικού προσωπικού . Και η απογοήτευση συνίσταται σε ένα πράγμα : ότι ενώ η χώρα βρίσκεται αγκυλωμένη σε μια κρίση που αγγίζει την παρακμή και η καταστροφή μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή , το πολιτικό προσωπικό αδυνατεί επικίνδυνα να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις . Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας και όσο αυτό συνεχίζει η κατάσταση θα επιδεινούται επί τα χείρω , δυστυχώς  !!

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.