Απογευματινό του Συλλόγου Σαρακίνας

12 Μαΐου, 2017 08:55 Επιμέλεια: /

sarakina giorti imeras 2016 (10)

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαρακίνας «Το Γεφύρι» διοργανώνει απογευματινό με καφέ, εδέσματα και πολλές εκπλήξεις.

Η εκδήλωση – αφιέρωμα στη Μητέρα θα γίνει την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ. στο προαύλιο του πρώην Δημοτικού Σχολείου (σε περίπτωση βροχής εντός του κτηρίου).

Στις όμορφες στιγμές της εκδήλωσης περιλαμβάνονται οι απαγγελίες ποιημάτων από παιδιά, καθώς και οι λαϊκές στιγμές από τους Κωνσταντίνο Χασιώτη και Μπάμπη Λάιο (μπουζούκι), Θανάση Σταυράκη (κιθάρα) και Άννα Καμπόση ( φωνή – τραγούδι ), όλες αφιερωμένες στις μητέρες που θα παραβρεθούν.

Θα υπάρξει επίσης διαγωνισμός καραόκε με έπαθλο για τη νικήτρια μία κάρτα για την καλοκαιρινή μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου.

Επίσης θα δοθούν δώρα σε όλους ( παιδιά – μεγάλους ).

Περιμένουμε όλες τις μητέρες με τα παιδιά τους, για να περάσουν ένα όμορφο απογευματινό την ημέρα της γιορτής τους.

Είσοδος 5 ευρώ (τα παιδιά δωρεάν).
Από τον Σύλλογο

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.