Αποφυλάκιση για την Βίκυ Σταμάτη

15 Οκτωβρίου, 2015 07:10 Επιμέλεια: /

stamati_DCE

Αποφυλακίζεται μετά από απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η σύζυγος του πρώην Υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία είχε υποβάλει σχετικό αίτημα για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης, με περιοριστικούς όρους. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά της, με αποτέλεσμα η Βίκυ Σταμάτη να αποφυλακιστεί μετά 3,5 χρόνια, καθώς προφυλακίστηκε τον Απρίλιο του 2012 και στη συνέχεια καταδικάστηκε για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών.

Οι περιοριστικοί όροι που της επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη Χώρα, τρεις φορές εμφάνιση τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, παράδοση διαβατηρίου και 70.000 € εγγύηση.

Για το ποσό αυτό υπήρξε αντίδραση, από την ίδια και τους συνηγόρους της, με το δικαστήριο τελικά να μειώνει το ποσό στα 50.000 €, ενώ αναμένεται να δώσει και προθεσμία για την καταβολή του.

Λίγο νωρίτερα, δεκτό έγινε και από τον εισαγγελέα της έδρας το αίτημά της για αποφυλάκιση.

Η Βίκυ Σταμάτη που εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης, έχει ζητήσει πολλές φορές ως σήμερα την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης, αλλά τα αιτήματά της δεν είχαν γίνει δεκτά, μέχρι σήμερα.

skai.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.