Αποφυλάκιση για την Βίκυ Σταμάτη

admin
admin
15 Οκτωβρίου 2015, 07:10

Αποφυλακίζεται μετά από απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η σύζυγος του πρώην Υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία είχε υποβάλει σχετικό αίτημα για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης, με περιοριστικούς όρους. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά της, με αποτέλεσμα η Βίκυ Σταμάτη να αποφυλακιστεί μετά 3,5 χρόνια, καθώς προφυλακίστηκε τον Απρίλιο του 2012 και στη συνέχεια καταδικάστηκε για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών.

Οι περιοριστικοί όροι που της επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη Χώρα, τρεις φορές εμφάνιση τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, παράδοση διαβατηρίου και 70.000 € εγγύηση.

Για το ποσό αυτό υπήρξε αντίδραση, από την ίδια και τους συνηγόρους της, με το δικαστήριο τελικά να μειώνει το ποσό στα 50.000 €, ενώ αναμένεται να δώσει και προθεσμία για την καταβολή του.

Λίγο νωρίτερα, δεκτό έγινε και από τον εισαγγελέα της έδρας το αίτημά της για αποφυλάκιση.

Η Βίκυ Σταμάτη που εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης, έχει ζητήσει πολλές φορές ως σήμερα την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης, αλλά τα αιτήματά της δεν είχαν γίνει δεκτά, μέχρι σήμερα.

skai.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .