Απόδειξη !!

15 Δεκεμβρίου, 2015 08:11 Επιμέλεια: /

thumbnail_DCE

Ο  Δρ. Εμπέν Αλεξάντερ , είναι  ένας επιτυχημένος νευροχειρουργός του Χάρβαρντ ο οποίος υποστηρίζει  ότι είχε μια μεταθανάτια εμπειρία  που  αποδεικνύει την ύπαρξη Θεού . Ο άνθρωπος το 2008 έπεσε σε κώμα για επτά ημέρες καθώς  νόσησε από βαριά μηνιγγίτιδα και  όταν  συνήλθε από το κώμα άρχισε να περιγράφει τα όσα βίωσε όσο καιρό βρισκόταν σε κώμα.

Όπως  λοιπόν υποστηρίζει βρέθηκε  στον παράδεισο και είδε από κοντά όσα κατά καιρούς είχε ακούσει  περί αυτού . «..Ο Θεός ήταν μια απέραντη παρουσία αγάπης, ήταν το όλον της αιωνιότητας και της υπαρκτής συνείδησης . Ήταν μια  σφαίρα κρυστάλλινου φωτός ο απαραίτητος μετασχηματιστής, σαν ένας μεταφραστής που ήταν απαραίτητος για να υπάρξει το Άπλετο Φως του Θείου και Απίστευτου..» .

Έ , από τότε ο άνθρωπος αυτός ομολογεί την εμπειρία του και δίνει για πρώτη φορά στοιχεία  και αποδείξεις  για την ύπαρξη του Θεού !!! Τι να πούμε . Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι να το κρατήσουμε υπ΄ όψιν μας  στις όποιες αναζητήσεις μας για την μετά θάνατο  τύχη μας !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.