Αποχώρηση

23 Δεκεμβρίου, 2015 08:07 Επιμέλεια: /

_DSC8658_DCE

Με την αποχώρηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης – πρώην Δημάρχου Δημήτρη Σακελλαρίου σημαδεύτηκε η συνεδρία του δημοτικού συμβουλίου Καλαμπάκας καθώς , όπως τόνισε ο ίδιος , οι σύμβουλοί του δεν έλαβαν πρόσκληση όπως προδήλως επιβάλλει ο κανονισμός λειτουργίας του αλλά και ο  δημοτικός κώδικας .

Ωστόσο ο πρόεδρος Πολυζώης Χαλατσάκης τόνισε ότι ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη ξεκαθαρίζοντας ότι  δεν υποκρύπτει καμία  σκοπιμότητα  αλλά έγινε από όχι καλή συνεννόηση  .

Αντίθετα ο δήμαρχος Χρ. Σινάνης επετέθη στον κ. Σακελλαρίου λέγοντας ότι η απουσία των δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης υποκρύπτει σκοπιμότητα καθώς άπαντες γνώριζαν για την συνεδρία από τον ίδιο που το ανακοίνωσε στην τελευταία συνεδρία αλλά και ο ίδιος ο κ. Σακελλαρίου ήταν ενήμερος και ενημέρωσε την δημοτική του ομάδα . Ωστόσο η αναβολή της δεύτερης συνεδρίας την οποία ο ίδιος ο δήμαρχος ζήτησε , μάλλον λέει πολλά !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.