Αποχώρηση Δημάρχου από την συνεδρία – Ένταση με κτηνοτρόφους

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
13 Οκτωβρίου 2015, 21:54

Ένταση με κτηνοτρόφους

Ένταση δημιουργήθηκε στην συνεδρία μεταξύ κτηνοτρόφων και αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης και Προέδρου Επιτροπής βόσκησης ζώων   η οποία με απόφασή της  επέβαλε στους κτηνοτρόφους διάφορα πρόστιμα λόγω παράνομης βόσκησης .

Οι κτηνοτρόφοι αντέδρασαν έντονα στην απόφαση της επιτροπής κατηγορώντας τον κ . Αναγνωστόπουλο  για διάφορες παραλήψεις σε ότι αφορά την διαδικασία διαπίστωσης της παράνομης βόσκησης και επιβολής προστίμων .

Από πλευράς του δημοτικού συμβούλου  και μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής κ. Αντ. Παπαναστασίου τόνισε ότι αν και μέλος της επιτροπής ο ίδιος δεν κλήθηκε ποτέ και σε τίποτα .

Αποχώρηση Δημάρχου από την συνεδρία

Παρεμβαίνοντας στο σημείο αυτό ο δήμαρχος ζήτησε να διακοπή η συζήτηση , καθώς , όπως είπε , δεν μπορεί να μετατραπεί σε δικαστήριο και όποιος έχει την οποιαδήποτε  ένσταση να απευθυνθεί σε άλλα θεσμικά όργανα .

Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος επέμενε να συνεχίσει την κουβέντα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο δήμαρχος από την συνεδρία και έτσι να διακοπεί η συνεδρία αφήνοντας να φανεί η δυσαρέσκειά του με την διαδικασία που κράτησε ο πρόεδρος κ. Χαλατσάκης .

 

_DSC8503_DCE

 

  • ΟΧΙάς

    Εδώ και τώρα κίτρινες διαγραμμίσεις στα βοσκοτόπια!!

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .