Αποχώρηση Δημάρχου από την συνεδρία – Ένταση με κτηνοτρόφους

13 Οκτωβρίου, 2015 21:54 Επιμέλεια: /

_DSC8497_DCE

Ένταση με κτηνοτρόφους

Ένταση δημιουργήθηκε στην συνεδρία μεταξύ κτηνοτρόφων και αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης και Προέδρου Επιτροπής βόσκησης ζώων   η οποία με απόφασή της  επέβαλε στους κτηνοτρόφους διάφορα πρόστιμα λόγω παράνομης βόσκησης .

Οι κτηνοτρόφοι αντέδρασαν έντονα στην απόφαση της επιτροπής κατηγορώντας τον κ . Αναγνωστόπουλο  για διάφορες παραλήψεις σε ότι αφορά την διαδικασία διαπίστωσης της παράνομης βόσκησης και επιβολής προστίμων .

Από πλευράς του δημοτικού συμβούλου  και μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής κ. Αντ. Παπαναστασίου τόνισε ότι αν και μέλος της επιτροπής ο ίδιος δεν κλήθηκε ποτέ και σε τίποτα .

Αποχώρηση Δημάρχου από την συνεδρία

Παρεμβαίνοντας στο σημείο αυτό ο δήμαρχος ζήτησε να διακοπή η συζήτηση , καθώς , όπως είπε , δεν μπορεί να μετατραπεί σε δικαστήριο και όποιος έχει την οποιαδήποτε  ένσταση να απευθυνθεί σε άλλα θεσμικά όργανα .

Στο σημείο αυτό ο πρόεδρος επέμενε να συνεχίσει την κουβέντα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο δήμαρχος από την συνεδρία και έτσι να διακοπεί η συνεδρία αφήνοντας να φανεί η δυσαρέσκειά του με την διαδικασία που κράτησε ο πρόεδρος κ. Χαλατσάκης .

 

_DSC8503_DCE

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Εδώ και τώρα κίτρινες διαγραμμίσεις στα βοσκοτόπια!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.