Αποχαιρετιστήριο τραπέζι για τα παιδιά της 6ης τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

11 Ιουνίου, 2015 19:45 Επιμέλεια: /

DSCF0269_DCE

Ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι ετοίμασε σήμερα το απόγευμα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας στα παιδιά της 6ης τάξης.

Στη πιτσαρία του κ. Γίτσα στη πόλη της Καλαμπάκας τα παιδιά βρέθηκαν όλα μαζί αποχαιρετώντας έτσι την τελευταία χρονιά τους στο Δημοτικό.

Να τονίσουμε πως οι μαθητές  που πλέον τελειώνουν το Δημοτικό είναι οι πρώτοι μαθητές που αποφοιτούν από το 5ο Δημοτικό Σχολείο της Καλαμπάκας έχοντας πάει όλες τις τάξεις στο συγκεκριμένο σχολείο καθώς το 5ο Δημοτικό μετράει και αυτό έξι χρόνια λειτουργίας.

Μετά το φαγητό ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σιούτας και τα υπόλοιπα μέλη έδωσαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.