Από τους Ελαφιώτες – Ανάκληση της φράσης «ανδρείκελα» για τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

10 Σεπτεμβρίου, 2017 21:38 Επιμέλεια: /

elafi dasos 2017 (6)

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου,αντιπροσωπεία από το χωριό μας σας επισκέφθηκε στα γραφεία σας, για να σας εκθέσει τις θέσεις μας για το δάσος Ελαφίου.  Την υποχρεώσατε να φύγει άπραγη,καθώς αποδεχτήκατε την αξίωση του β΄ γραμματέα της οργάνωσης,παρότι τσιφλικάς και υβριστής,να παραστεί στη συνάντηση.

Λίγες ώρες αργότερα εκδώσατε ανακοίνωση,όπου δεσμευόσασταν ότι θα επισκεφθείτε το χωριό μας και θα αποφεύγονταν-ως τότε -κάθε «μονομερή ενέργεια».

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου δεκάδες περιπολικά και αστυνομικοί εξέδραμαν στο δάσος Ελαφίου. Το ίδιο και την επόμενη μέρα.

Τα γεγονότα αυτά αναπόφευκτα οδήγησαν στην ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Ελαφίου που επέκρινε τη συμπεριφορά σας και κατέληγε με τη φράση «ανδρείκελα του γραμματέα τσιφλικά».

Διλληματικά-για να ρθετε στο χωριό-ζητάτε την ανάκληση της φράσης «ανδρείκελα».

Την ανακαλούμε και τις επόμενες μέρες σας περιμένουμε στο Ελάφι με το δημόσιο δάσος,όπου αν κριθεί αναγκαίο,θα δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Ελπίζουμε ,στο μέλλον , να αποδείξετε έμπρακτα ότι η ανάκληση ήταν δικαιολογημένη.

 

 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΛΑΦΙΟΥ

 ΕΛΑΦΙ 9/9/2017  

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.