Από τον Δήμο Καλαμπάκας βραβεύτηκαν οι Εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας

3 Ιανουαρίου, 2017 21:24 Επιμέλεια: /

dsc_9240_dce

Τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας την χρονιά που βράβευσε σήμερα ο Δήμος Καλαμπάκας σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας.Κάθε χρόνο ο Δήμος Καλαμπάκας προχωρά σε μια τέτοια τελετή με εξαίρεση μια χρονιά που δεν πραγματοποιήθηκε. Το Πολιτιστικό Κέντρο ήταν ανοιχτό για όποιον ήθελε να παρακολουθήσει την εκδήλωση , και ήταν πάρα πολλοί.

Στην τελετή παραβρέθηκαν όλοι οι επιτυχόντες μαθητές με τους γονείς τους, οι διευθυντές των σχολείων και οι Καθηγητές τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και πολλοί μαθητές.

Η βραδιά ήταν ιδιαίτερα συγκινητική καθώς οι αποφοιτήσαντες συναντιόντουσαν μεταξύ τους , ως Φοιτητές αυτή τη φορά. Τα πρόσωπα των παιδιών που εισήχθησαν σε σχολές ανώτατης εκπαίδευσης έλαμπαν από χαρά και το ίδιο των γονέων και των καθηγητών τους. Όλοι του εργάστηκαν σκληρά για έναν ολόκληρο χρόνο με σκοπό την επίτευξη ενός στόχου ζωής.

Στις κρίσιμες μέρες, μάλιστα, που ζούμε σήμερα, έχει τεράστια σημασία η επιστημονική επάρκεια και η εξειδίκευση που κατακτά κάποιος καταβάλλοντας μεγάλο κόπο.

Ο κόπος δεν θα πρέπει να αποφεύγεται γιατί είναι το μέσο απόκτησης αγαθών, όπως είναι η μόρφωση και η παιδεία, τόνισαν οι εκπαιδευτικοί, απευθυνόμενοι στους νέους Φοιτητές που άφησαν μόλις πριν από λίγους μήνες το Λύκειο.

Πραγματοποιήθηκε η Βράβευση των Εισαχθέντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από τα δύο Λύκεια της Καλαμπάκας,του ιδιωτικού Λυκείου Αθηνά και του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.