Από τον Δήμο Καλαμπάκας βραβεύτηκαν οι Εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
30 Δεκεμβρίου 2015, 21:49

Τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας την χρονιά που βράβευσε σήμερα ο Δήμος Καλαμπάκας σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Καλαμπάκας.Κάθε χρόνο ο Δήμος Καλαμπάκας προχωρά σε μια τέτοια τελετή με εξαίρεση μια χρονιά που δεν πραγματοποιήθηκε. Το Πολιτιστικό Κέντρο ήταν ανοιχτό για όποιον ήθελε να παρακολουθήσει την εκδήλωση , και ήταν πάρα πολλοί.

Στην τελετή παραβρέθηκαν όλοι οι επιτυχόντες μαθητές με τους γονείς τους, οι διευθυντές των σχολείων και οι Καθηγητές τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και πολλοί μαθητές.

Η βραδιά ήταν ιδιαίτερα συγκινητική καθώς οι αποφοιτήσαντες συναντιόντουσαν μεταξύ τους , ως Φοιτητές αυτή τη φορά. Τα πρόσωπα των παιδιών που εισήχθησαν σε σχολές ανώτατης εκπαίδευσης έλαμπαν από χαρά και το ίδιο των γονέων και των καθηγητών τους. Όλοι του εργάστηκαν σκληρά για έναν ολόκληρο χρόνο με σκοπό την επίτευξη ενός στόχου ζωής.

Στις κρίσιμες μέρες, μάλιστα, που ζούμε σήμερα, έχει τεράστια σημασία η επιστημονική επάρκεια και η εξειδίκευση που κατακτά κάποιος καταβάλλοντας μεγάλο κόπο.

Ο κόπος δεν θα πρέπει να αποφεύγεται γιατί είναι το μέσο απόκτησης αγαθών, όπως είναι η μόρφωση και η παιδεία, τόνισαν οι εκπαιδευτικοί, απευθυνόμενοι στους νέους Φοιτητές που άφησαν μόλις πριν από λίγους μήνες το Λύκειο.

Ακολούθησε η Βράβευση των Εισαχθέντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από τα δύο Λύκεια της Καλαμπάκας και του ιδιωτικού Λυκείου Αθηνά .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .