Από το Σκεπάρι Καλαμπάκας ξεκίνησε ο προεκλογικός αγώνας του πρώην Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου

28 Φεβρουαρίου, 2016 15:45 Επιμέλεια: /

IMG_1909_DCE

Στο Σκεπάρι Καλαμπάκας βρέθηκε χθες το βράδυ ο πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αβραμόπουλο.

Μπορεί ο κ. Σακελλαρίου να μην έχει δηλώσει επίσημα πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες Δημοτικές εκλογές (αφού είναι νωρίς ακόμα), ωστόσο όπως μας ενημέρωσαν μεταξύ σοβαρού και αστείου η χθεσινή βραδινή επίσκεψη των δύο ανδρών σε ταβέρνα του Οικισμού είχε άρωμα προεκλογικό.

Όπως και να έχει οι δύο άνδρες διατηρούν φιλικές σχέσεις με πολλούς κατοίκους στο Σκεπάρι και σίγουρα η χθεσινή βραδιά πέρασε ευχάριστα για όσους βρέθηκαν στην ταβέρνα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.