Από το γραφείο τύπου της Τ.Ο Τρικάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τη Νεολαία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τρικάλων

24 Φεβρουαρίου, 2016 18:45 Επιμέλεια: /

Xrysh_Augh_new_logo_1

Όχι χωρίς έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α που μεταξύ άλλων αναφέρει: «Συνυπολογίζοντας δε και την παρουσία οπαδών της Χρυσής Αυγής ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, συμπεραίνει ότι τέτοιου είδους ενέργειες αμαυρώνουν και αδικούν το συντεταγμένο αγώνα που διεξάγει η συντριπτική πλειοψηφία του αγροτικού κόσμου και την προσπάθεια που κάνει σε διάλογο με την κυβέρνηση να επιλυθούν τα οξυμένα προβλήματά του».

Καλό το παραμυθάκι σας κύριοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αλλά λάθος «δράκο» προσπαθήσατε να εμπλέξετε, στις αποδοκιμασίες που δέχεστε καθημερινά από τον αγροτικό -και όχι μόνο- κόσμο της χώρας.

Εμείς δεν πήγαμε ποτέ να καπελώσουμε κανένα αγώνα, καμιάς κοινωνικής ομάδας, ούτε να τάξουμε λαγούς με πετραχήλια σε όλους,για την καρέκλα της εξουσίας. Αυτά (και πολλά άλλα παρόμοια) είναι αποκλειστικά ΔΙΚΑ ΣΑΣ προνόμια.

Μην ψάχνετε λοιπόν «δράκους» για τα (χωρίς εισαγωγικά) παραμύθια σας,και κοιτάξτε την κατάρρευση των αριστερών «οραμάτων» σας.

Σας ενημερώνουμε, πως δεν ψιχαλίζει, αλλά σας φτύνουν, μεταφορικά και κυριολεκτικά, όλες οι παραγωγικές ομάδες της χώρας. Καλό θα είναι να το καταλάβετε κάποια στιγμή αυτό.

Τέλος μας προξενεί εντύπωση η ευκολία με την οποία χαρακτηρίζετε ως οπαδό μας όποιον διαμαρτύρεται.Ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζουμε τους βαφτίζετε σε οπαδούς μας,και μάλιστα προβεβλημένους. Η γίναμε τόσοι πολλοί, που σύντομα θα κυβερνήσουμε, η «φακελώνετε» κόσμο. Διαλέξτε όποια εκδοχή θέλετε.

 

Από το γραφείο τύπου της Τ.Ο Τρικάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.