Από την Μουσική Σχολή Καλαμπάκας – Ίδρυση του τομέα ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ , ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΗΧΟΛΗΨΙΑΣ

12 Νοεμβρίου, 2015 08:18 Επιμέλεια: /

moysiki sxoli mpoyzoykia 5_DCE

Στα πλαίσια της  διεύρυνσης και ενίσχυσης των διδακτικών αντικειμένων , τμημάτων , μουσικών συνόλων αλλά και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων της Σχολής μας  , με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ίδρυση  του τομέα ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ , ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΗΧΟΛΗΨΙΑΣ.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο και άρτια εξοπλισμένο , υπό την καθοδήγηση του υπευθύνου του τμήματος κ. Γιώργου Αδάμου , θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους σπουδαστές στα αντικείμενα της μουσικής τεχνολογίας , της μουσικής και ηχητικής παραγωγής και της ηχοληψίας.

 

 Η Διευθύντρια

 Κουτσαλιάρη Όλγα

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.