Από τη Καλαμπάκα περνά το Σάββατο ο αγώνας του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδος

11 Οκτωβρίου, 2017 09:58 Επιμέλεια: / , ,

Untitled

Με επίκεντρο την πόλη της Λάρισας και σε διαδρομές που θα αναδείξουν την ομορφιά της Περιφέρειας Θεσσαλίας γενικότερα, θα διεξαχθεί στις 13 – 15 Οκτωβρίου το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος 2017.

Ο Δήμος Λάρισας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ως επίτιμοι διοργανωτές του αγώνα, στα μέσα του επόμενου μήνα θα φιλοξενήσουν ουσιαστικά έξι αγώνες, με διαδρομές που θα αναδείξουν την περιοχή, αλλά και αναμένεται «κερδίσουν» τους αγωνιζόμενους τόσο χάρη στη φυσική ομορφιά των τοπίων, όσο και λόγω της απαιτητικής -οδηγικά- χάραξής τους.
Με τις διαδρομές τόσο των αγώνων για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Regularity όσο και για τα σύγχρονα και ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Ράλλυ να είναι έτοιμες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα και βρείτε (στην ενότητα θεατές) αναλυτικές οδηγίες για τις προτεινόμενες προσβάσεις θεατών στις ειδικές διαδρομές του αγώνα.
Οι προσβάσεις αφορούν τους αγώνες πρωταθλήματος και τους αγώνες κυπέλλων Ράλλυ, και είναι σχεδιασμένες με γνώμονα πρώτα απ’ όλα την ασφαλή παρακολούθηση.

Το Σάββατο 14-10-2017 ο αγώνας θα βρίσκεται στη πόλη μας με τα αυτοκίνητα να περνούν από τη Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.

Ο αγώνας έχει ενδιαφέρον καθώς προσμετράτε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity Rally και στο «Trophy for Historic Regularity Rallies» της FIA, ενώ σε επίπεδο αγώνων ράλλυ ο αγώνας της Λάρισας προσμετρά στο 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (σε αντικατάσταση του Ράλλυ Φθιώτιδας), στο Πρωτάθλημα και στα Κύπελλα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και ως 4ος και 5ος γύρος στο Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.