Από Θεού άρξασθαι !!!

12 Σεπτεμβρίου, 2015 07:57 Επιμέλεια: /

DSD_9963_DCE

Από Θεού  άρξασθαι η νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε χθες με τον καθιερωμένο αγιασμό  και τις ευχές της εκκλησίας   για καλή και δημιουργική   εκπαιδευτική  χρονιά.

Τοπική πολιτική ηγεσία παρόν στην  εναρκτήρια μέρα της νέας σχολική  χρονιάς προεξάρχοντος του δημάρχου , αντιδημάρχων και άλλων αξιωματούχων της  εν όλω δημοτικής αρχής ευχόμενοι στους μαθητές , στους γονείς και στους δασκάλους  κάθε πρόοδο .

Και βέβαια  οι  υπεύθυνοι  στον τομέα της εκπαίδευσης από πλευράς δήμου προσπάθησαν όλο το τελευταίο  διάστημα να  αντιμετωπίσουν  τα άμεσα προβλήματα   στις κτηριακές υποδομές  ώστε να μην φτάνουμε στο και… πέντε της σχολικής χρονιάς με εκκρεμότητες και ελλείψεις.  Έτσι οι σχολικές μονάδες είναι έτοιμες για το νέο ξεκίνημα χωρίς φυσικά και να λείπουν  χρονίζοντα  προβλήματα .

Όλα λοιπόν έτοιμα  για  το νέο εκπαιδευτικό  το οποίο και εμείς ευχόμεθα , συν Θεό , να είναι  δημιουργικό . Καλή  αρχή !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.