Από τα πανηγύρια στο πανηγύρι των εκλογών

22 Αυγούστου, 2015 08:47 Επιμέλεια: /

DSC_7331_DCE

Η αλήθεια είναι  ότι  στα ορεινά  , όπου το καλοκαίρι  επανακτούν   την παλιά  αγνή ατμόσφαιρα , λαμβάνουν χώρα  πολλές και ωραίες γιορτές , πέραν των πανηγυριών ,  όπως  στο πανέμορφο  Χαλίκι  Ασπροποτάμου  έλαβε χώρα  η «Γιορτή Πίτας»   με τις Χαλικιώτισσες  να έχουν  παρουσιάσει  όλον τον  βλάχικο γαστρονομικό   πλούτο και να ακολουθήσει γλέντι μέχρι πρωίας .

Στο άλλο πανέμορφο  καλοκαιρινό  θέρετρο , το Παλαιοχώρι  ,  τηρήθηκε το έθιμο της περιφοράς της εικόνας της Παναγίας, την παραμονή του δεκαπενταύγουστου . Ένα ακόμη Καλοκαίρι , παρά την κρίση  βαίνει προς το τέρμα του αφήνοντας το δικό του στίγμα στους ανθρώπους που το βιώνουν στα πανέμορφα ορεινά χωριά  μας .

Ωστόσο η προσγείωση στο άλλο πανηγύρι , αυτό των εκλογών , μάλλον  έρχεται για να ξεθωριάσει τα όποια  ωραία αισθήματα και συναισθήματα  αποτυπώθηκαν στις ψυχές των ανθρώπων  που  εγκαταβίωσαν   στην πανέμορφη ελληνική  εσχατιά  αφήνοντας μια πικρή απόγευση .

Τι να κάνουμε , τα καλά σχολάνε γρήγορα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Το θέμα είναι ότι στις εκλογές παλιά ψηφίζαμε για πρωθυπουργό, ενώ τώρα θα ψηφήσουμε για κλητήρα.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.