Από τα ωραία του Ραδιοεράνου

22 Μαΐου, 2015 10:58 Επιμέλεια: /

2004112900384_120477188

Από τις πραγματικά ωραίες και συγκινητικές στιγμές του Ραδιοεράνου στο Ράδιο «ΣΤΑΓΩΝ» για την μικρούλα μας Ραφαέλα η παρέμβαση κρατουμένου στις φυλακές Τρικάλων που ακούγοντας προφανώς , έσπευσε να καταθέσει τον δικό του οβολό αποδεικνύοντας πως ακόμα και σ΄ αυτούς τους χώρους , τις φυλακές η ελληνική ψυχή παραμένει ευαίσθητη , γνήσια και αναλλοίωτη .
Ας μας γίνει αυτή η συμπεριφορά ένα μεγάλο μάθημα .
Ένα μάθημα που λέει ότι ακόμα και σε χώρους σκληρούς , όπως οι φυλακές , ακόμα και εκεί υπάρχουν αξίες και ανθρωπιά .
Λοιπόν , αυτήν είναι η δύναμη που μπορεί να μας διασώσει από την κρίση που διάγει η χώρα και η κοινωνία που δυστυχώς μένει αναξιοποίητη από το πολιτικό σύστημα .
Ας το καταλάβουμε καλά : Η δύναμη για την έξοδο από την κρίση δεν είναι θέμα αμιγώς οικονομικό καθώς όλα ξεκινούν από την ψυχή του Έλληνα που ήταν και παραμένει ανυπότακτη και καθαρή .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.