Από σήμερα οι αιτήσεις για τη φιλοξενία σε βρεφικούς και παιδικούς μέσω ΕΣΠΑ

12 Ιουλίου, 2016 09:40 Επιμέλεια: /

paidikos_stathmos_DCE

Αρχίζει από σήμερα, η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα«Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» που αφορά την χρηματοδότηση της φιλοξενίας παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, μέσω ΕΣΠΑ.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι και τα μεσάνυχτα της 29ης Ιουλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: Μυλλέρου 73 – 77 Αθήνα, Τ.Κ. 10436.

Οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ στις 17 Αυγούστου, ενώ οι τελικοί πίνακες, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων, στις 24 Αυγούστου.

Όπως ανέλυσε ο Βαγγέλης Αυγουλάς, γραμματέας κοινωνικής πολιτικής του ΥΠΕΣ:

  • Η αίτηση γίνεται καταρχήν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΕΕΤΑΑ, θα υπάρχει προθεσμία μέχρι το τέλος του Ιουλίου για κατάθεση
  • Υπάρχουν κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια. Για μία οικογένεια με δύο παιδιά θα πρέπει να έχει εισόδημα 27 χιλ. ευρώ και προσαυξάνεται κατά 3 χιλ ευρώ για κάθε παιδί.
  • Επιδοτούνται 81 χιλ. θέσεις
  • Δεν μπορούν να κάνουν αίτηση, όπως και τα προηγούνα έτη, οι εργαζόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι

Η πρόσκληση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΕΤΑΑ 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.