Απλήρωτοι ακόμα ;

25 Ιουλίου, 2014 08:06 Επιμέλεια: /

δημαρχείο

Μου μετέφεραν χθες βράδυ πως κάποιοι συμβασιούχοι που είχαν προσληφθεί επί δημάρχου Βύρωνα Μπουτίνα παραμένουν , τριάμισι χρόνια μετά , απλήρωτοι .
Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να το κατανοήσω για ένα και μόνο γεγονός : ότι η μόνιμη επωδός των δημάρχων είναι ότι ο δήμος , ανεξάρτητα αν αλλάζουν οι δημοτικές αρχές , έχει συνέχεια και συνέπεια !!
Τώρα , πως την εννοούν την συνέπεια και την συνέχεια , είναι ένα θέμα μια και μόνο αυτό δεν φαίνεται να ισχύει .
Δήμαρχε , πρόεδρε του δ.σ , φέρατε 42 θέματα προς συζήτηση στην συνεδρία της Τρίτης που δεν έγινε τελικά , χάθηκε να θυμηθείτε και την περίπτωση αυτών των ανθρώπων που παραμένουν απλήρωτοι ;
Λοιπόν , επειδή η συνεδρία θα επαναληφθεί την Δευτέρα , μήπως να το βάλετε εκτός ημερήσιας διάταξης , έτσι για να μην μείνει εκκρεμότητα στη νέα δημοτική αρχή που τόσο πολύ αγωνιάτε να μην της φορτώσετε εκκρεμότητες ;
Λέω , μήπως ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.