Απίστευτο

9 Ιουλίου, 2015 07:56 Επιμέλεια: /

bapsimo toixon 2_DCE

Περιδιαβαίνοντας  τη πόλη για τις ανάγκες ενός ρεπορτάζ διαπίστωσα ότι το θέμα με τα γκράφιτι  σε επιφάνειες  δημόσιων   και ιδιωτικών κτηρίων έχει ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια και πια επιβάλλεται κάτι να γίνει .

Επίσης σοβαρό πρόβλημα  έχουν και οι ενημερωτικές πινακίδες προς τον ιστορικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου , που τα γράμματα  σε άλλες έχουν σβηστεί  από την πολυκαιρία και άλλες έχουν καλυφθεί από αυτοκόλλητα .

Εκείνο που με εξοργίζει  είναι  η προκλητικότητα των πρωταγωνιστών αυτών των ενεργειών  καθώς  δεν διστάζουν μόλις διαπιστώνουν ότι ένας τοίχος βάφτηκε να πάνε και να τον γεμίζουν με διάφορα ανάρμοστα  συνθήματα  φράσεις .

Πάντως στον αύλιο χώρο του πρώτου Δημ. Σχολείου Αντί μια ζωγραφιάς   δεσπόζει ένα τεράστιο σύνθημα ΘΥΡΑ …… !!!

Μήπως πια το παρακάναμε με την ανοχή μας που λειτουργεί ως αδυναμία και συνενοχή ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.