Απίστευτο

30 Σεπτεμβρίου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

fragma_mes_001_DCE

Φαντάζει απίστευτο  , μετά από τόσες δεκαετίες  εξαγγελιών  , νομικών  δικαστικών και πολιτικών  μαχών , αλλά ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός  είναι αισιόδοξος  για την ολοκλήρωση και λειτουργία  του υδροηλεκτρικού  της Μεσοχώρας  κάτι που το αποδίδει στις πολλές μάχες που δόθηκαν και κερδήθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους φορείς της Θεσσαλίας διαχρονικά, ώστε σήμερα το έργο  να βρίσκεται ένα βήμα πριν την έναρξη των εργασιών για την ολοκλήρωσή του και ενάμιση χρόνο πριν την έναρξη λειτουργίας του .

Αυτά ανέφερε  ο κ. Αγοραστός στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΗ κ. Γιώργο Ανδριώτη, με αφορμή την έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου  , ανοίγοντας  διαύλους ελπίδας ότι αυτό το κολοσσιαίο έργο που συντελέστηκε στη Μεσοχώρα   δεν θα πάει στράφι και ότι η λειτουργία του θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και πρόοδο της Θεσσαλίας  χωρίς να βλάπτει κανέναν γείτονα νομό όπως επί τόσα χρόνια ερίζουν ότι θα γίνει .

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι οι ανακοινώσεις του περιφερειάρχη θα επαληθευτούν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.