Απίστευτα πράγματα

24 Ιουνίου, 2015 07:59 Επιμέλεια: /

DSC_4801_DCE

Ναι , είναι απίστευτο ότι άγνωστοι αφού έκοψαν τα κιγκλιδώματα  του υποσταθμού της ΔΕΗ  στο Μουργκάνι  , εισήλθαν στο χώρο για να κάνουν αυτό που είχαν σκοπό να κάνουν αγνοώντας ότι εκεί μέσα έχουμε  υψηλές τάσεις ικανών να κάνουν έναν άνθρωπο κάρβουνο .

Λοιπόν , μπορεί αυτή η χώρα να λειτουργεί κατ’  αυτόν τον τρόπο ;  Να είναι όλα ξέφραγο αμπέλι και ο κάθε ένας να μπορεί να μπαίνει και να τρυγάει ;  Σαφώς όχι !!!

Όλα αυτά δηλώνουν ότι η χώρα και η ελληνική κοινωνία  βρίσκεται  σε κατάσταση παρακμιακής  ακρισίας  με τον κάθε έναν να κάνει ότι θέλει .

Όχι , δεν μπορεί να πάμε έτσι . Η χώρα δεν θα γίνει ευνομούμενο κράτος αν οι πολίτες κάνουν πλιάτσικο  σε οτιδήποτε βρίσκεται γύρω τους και είναι  ανυπεράσπιστο .

Ας τα  δούμε όλα αυτά και ας μην μας πεισμώνουν  τα όσα λένε οι θεσμοί και οι εταίροι  μας !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.