Απεγκλωβισμός σε βράχο των Μετεώρων

14 Ιουνίου, 2015 22:59 Επιμέλεια: /

datauri-file

Το Σάββατο 13/6/2015 και περίπου στις 6.15 μμ., ειδοποιήθηκε μέλος της Ομάδας Διάσωσης της Ο.Λ. Καλαμπάκας, για πρόβλημα που υπήρχε με επισκέπτη της περιοχής μας στην Βόρεια ορθοπλαγιά του βράχου των Αμπαριών.
Το σημείο, μας είναι γνωστό και συχνά καλούμαστε για παρόμοια περιστατικά στο ίδιο μέρος.
Με την άφιξη της Ο.Δ. στην περιοχή, αυτό που διαπιστώθηκε, ήταν ότι ένας Βούλγαρος στην προσπάθειά του, να κάνει φωτογράφηση της περιοχής, ανέβηκε σε πατάρι του βράχου, περίπου 40 μέτρα από το έδαφος, χωρίς τον απαραίτητο αναρριχητικό εξοπλισμό.
Εκεί κατάλαβε ότι αδυνατούσε, να κατέβει και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Κάτοικοι του Καστρακίου τον άκουσαν και ειδοποίησαν την Π.Υ. Καλαμπάκας, που με τη σειρά της ειδοποίησε την Ομάδα Διάσωσης της ΟΛΚ.
Οι αναρριχητές της Διάσωσης που έφτασαν στο σημείο, ανέβηκαν μέχρι το πατάρι.
Από εκεί με την χρήση του εξοπλισμού τους τον κατέβασαν σώο στο έδαφος και τον παρέδωσαν στους άνδρες της Π.Υ. Καλαμπάκας.
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.