Απαράδεκτοι !!

20 Αυγούστου, 2015 07:56 Επιμέλεια: /

skoypidia a 2_DCE

Εποχούμενοι την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου από την περιοχή του βιολογικού καθαρισμού βρεθήκαμε πάνω σε ένα θέαμα που δεν μας παραποιεί  ως τοπική κοινωνία .

Ακριβώς απέναντι από τον βιολογικό και εντός της παρόχθιας  ζώνης  του Πηνειού ένα τεράστιο βουνό από σκουπίδια  και γύρω τους άνθρωποι και σκυλιά να ανακατεύουν προφανώς με την ελπίδα , για τους πρώτους  να βρουν κάτι χρήσιμο και για τους δεύτερους να βρουν τροφή .

Το θέαμα  ήταν φοβερό και απαράδεκτο μαζί καθώς  πέρα από τα ζητήματα δημόσιας υγιεινής που δημιουργεί , θέτει θέμα κατά πόσο σ΄ αυτόν τον τόπο υπάρχει περιβαλλοντική ευαισθησία ώστε να μην μολύνουμε το περιβάλλον   με σκουπίδια .

Ωστόσο είναι απορίας άξιο ότι ενώ υπάρχει πρόγραμμα καταστροφής όλων των ανεξέλεγκτων και παράνομων  χωματερών , εμείς δημιουργούμε συνεχώς νέες χωρίς να σκεπτόμαστε την καταστροφή που προκαλούμε στην συγκεκριμένη παραποτάμια     περιοχή !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.