Απάντηση των ΑΝ.ΕΛ. στο υπόμνημα των Φορέων και άμεσα εμπλεκόμενους με τον τουρισμό του Δήμου Καλαμπάκας και περιοχής Μετεώρων

25 Ιουνίου, 2015 09:29 Επιμέλεια: /

kalampaka apo meteora 2_DCE

ΠΡΟΣ

Επαγγελματικούς Φορείς και άμεσα εμπλεκόμενους με τον τουρισμό του Δήμου Καλαμπάκας και περιοχής Μετεώρων.
Τηλεφ.επικοινωνίας : 2432023332 & 6972215365 – Πηνελόπη Πένογλου

Κυρία Πένογλου,

Λάβαμε το Υπόμνημα που απευθύνεται και στην τοπική μας οργάνωση των ΑΝΕΛ
Τρικάλων. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα μέλη μας κατανοούν πλήρως και συμμερίζονται όλα όσα αναφέρονται στο Υπόμνημά σας, όπως και τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασχολούμενοι με το τουριστικό προϊόν της περιοχής Μετεώρων αλλά και του ορεινού όγκου του Νομού μας.
Προωθήσαμε το υπόμνημα στο Υπουργείο Τουρισμού, (σας δίνουμε αντίγραφο της επιστολής μας για δική σας χρήση). Αναλύσαμε και ζητήσαμε την λύση αυτών των προβλημάτων από το Υπουργείο Τουρισμού και περιμένουμε και από εσάς – την επιτροπή – για να στηρίξουμε τα επιχειρήματά σας στην Υπουργό.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:1 24-6-2015
Γιάννα Τσουρβάκα -Τσάτσου
Υπεύθυνη για τον τομέα του Τουρισμού των ΑΝΕΛ Τρικάλων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.