Απάντηση της ‘Αρθρογραφίας Β’ Διαλογής’ στον Μετέωρο Πολίτη – Υποψήφιο

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
12 Μαρτίου 2019, 09:29

Στις 10 Δεκεμβρίου 2018 ο συνεργάτης του stagonnews κ. Γρηγόρης Καλύβας ανεβάζει στην ιστοσελίδα μας ένα άρθρο με τίτλο ‘ Ονόματα και διευθύνσεις’.

Το άρθρο αφορούσε τα πιθανά πρόσωπα τα οποία θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου κ. Αλέκου.

Αναλυτικά όσα έγραψε τότε ο κ. Καλύβας:

»Η αλήθεια είναι ότι στην πιάτσα ακούγονται διάφορα ονόματα που φέρονται να είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στα ψηφοδέλτια που βρίσκονται υπό κατάρτιση . Εν τούτοις όμως οι ανακοινώσεις επ΄ αυτού  είναι φειδωλότητες  και ο λόγος είναι προφανής .Έ , εμείς είπαμε σήμερα , αφού συλλέξαμε πληροφορίες , να αποκαλύψουμε ορισμένα ονόματα που φέρονται να έχουν κλειδώσει . Λοιπόν , από το ψηφοδέλτιο του κ. Θ. Αλέκου τα ονόματα που ακούστηκαν  ως σίγουροι υποψήφιοι είναι : Βλιώρας  Σωτήριος  , Καρακώστας Ντίνος , Κοντογιάννη Γιάννα , Στεφάνου Μαρία , Βλαχογιάννης Νίκος , Μιχ. Γιαννούλας , Νικολογιάννης Σπυρίδων , Χαρχαντής Αντώνιος , Νταλαμπύρας Ανδρέας , Φωλίνα Σταματία, Παπαναστασίου Αντώνιος , Τούλας Αντώνιος , Παπανικολάου Γιώργος , Μπαντανίκας Νίκος και κάποια άλλοι φυσικά που ωστόσο οι πληροφορίες δεν είναι διασταυρωμένες !!
Τί να πούμε , καλόν αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους  !!!»

Πέντε ημέρες αργότερα ο Μετέωρος Πολίτης(όχι πια και τόσο Μετέωρος) κ. Μιχάλης Γιαννούλας αποστέλλει στα τοπικά ΜΜΕ άρθρο με θέμα ‘Αρθρογραφία Β’ Διαλογής’ πραγματοποιώντας επίθεση στον κ. Καλύβα και το stagonnews διότι εμπεριείχε το όνομά του στα πιθανά ονόματα που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του κ. Αλέκου.

Ο κ. Γιαννούλας ανέφερε στο άρθρο του:

»ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – Αρθρογραφία Β’ Διαλογής

Ο Μαχάτμα Γκάντι, Ινδός δάσκαλος, στοχαστής, πολιτικός, επαναστάτης και ακτιβιστής, παγκόσμιο σύμβολο και ορόσημο της φιλοσοφικής και κοινωνικοπολιτικής διανόησης του προηγούμενου αιώνα, κάποτε είπε:

Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις , και αφού έχω δει με έκπληξη το όνομα μου να φιγουράρει, χωρίς την συγκατάθεση μου, σε Β’ διαλογής άρθρα «μικροπολιτικολάγνων δημοσιογραφίσκων» , παραβιάζοντας το θεμελιώδες δικαίωμα της ιδιωτικής μου ζωής, ως πολίτη, έχω να πω ανοικτά και δημόσια, τα εξής:

Προς τους «ξερόλες και θρασύδειλους»,

Που ενώ απαξιώνουν (έχοντας, φυσικά, κάθε δικαίωμα) τα άρθρα μου, παριστάνοντας πως δεν υπάρχω, ενώ  ταυτόχρονα αρέσκονται να χρησιμοποιούν το όνομα μου με σκοπό να με χρωματίσουν πολιτικά, να υπονομεύσουν έντιμους συμπολίτες μου, θαρρώντας πως κάνουν ζημιά σε υποψήφιους δημάρχους και συμβούλους, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και παράγοντας τοξικά υποπροϊόντα αρθρογραφίας, βαφτίζοντάς τα «ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες», κατορθώνουν ένα και μόνο πράγμα: να συνεχίζουν να εκτίθενται και να προσβάλουν την νοημοσύνη των συνδημοτών μας.

Σε αυτούς λοιπόν, που είναι μετρημένοι στα δάκτυλα ενός χεριού, απαντώ το εξής: Δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε την διάθεση να ασχολούμαι με κουτσομπολιά και κατινιές. Εκτός αυτού, κινδυνεύω να καταντήσω γραφικός πέφτοντας στην παγίδα ενός μπρα ντε φερ ανούσιας αερολογίας. Παρόλα αυτά, οφείλω να τους ευχαριστήσω, για την δωρεάν διαφήμιση που μου παρέχουν.

Κάνοντας μία ύστατη προσπάθεια για πιο μονιασμένες γιορτές, μέρες που έρχονται, τους λέω μόνο τούτο: ελάτε να αγκαλιαστούμε, ο τόπος δεν έχει αντέχει άλλη διχόνοια. Ανάγκη για συνεργασία έχει. Ανάγκη για ουσιαστική ανάπτυξη έχει. Ανάγκη για να προχωρήσει έχει. Ανάγκη για να λάμψει έχει. Και είναι τόσο ανώφελο, όσο και εγκληματικό να επιβραδύνετε την λάμψη του.

Τέλος θα παραθέσω ακόμη μία ρήση, άγνωστης προέλευσης, άκρως επίκαιρη και εντός του θέματος:

Στο δρόμο προς την κορυφή θυμήσου. Μην ποδοπατάς ανθρώπους. Να τους παίρνεις μαζί σου.»

Αγαπητέ κ. Γιαννούλα (μη πάρετε θάρρος με το αγαπητέ, δεν πρόκειται να αγκαλιαστούμε), σας ευχαριστούμε που δύο μήνες αργότερα επιβεβαιώνεται την αρθρογραφία Β’ Διαλογής αφού τελικά θα είστε υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Αλέκου.

Οι δημοσιογραφίσκοι του stagonnews κατάφεραν να προβλέψουν την υποψηφιότητά σας δυόμιση μήνες πριν.

Εκτός βέβαια και αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο και αύριο διαβάσουμε καμιά νέα επιστολή σας με τίτλο ‘Γραφεία Τύπου Β’ Διαλογής’.

Θα κλείσω αφιερώνοντας σας ένα τραγούδι το οποίο τον τελευταίο μήνα είναι το νούμερο ένα σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας αλλά και τα νυχτερινά μαγαζιά. Είναι το τραγούδι του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά – Παράνοια .

Υ.Γ. 1: Αν πιστεύετε ότι χρησιμοποιώντας το όνομά σας υπονομεύονται έντιμοι πολίτες και γίνεται ζημιά σε υποψήφιους Δημάρχους τότε προτείνουμε στον κ. Αλέκο να το ξανασκεφτεί.

Υ.Γ.2: Η ιστοσελίδα μας δεν έχει δημοσιοποιήσει ποτέ άρθρο σας γιατί εμπεριέχουν κακοπιστία και αυτό έγινε μόνο τώρα για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Υ.Γ.3: Όσο για τους δημοσιογράφους διαλογής έχουν αποδείξει χρόνια τώρα την αξία τους και την σοβαρότητά που διαθέτουν και έχουν καταξιωθεί στην τοπική κοινωνία, κάτι που ευχόμαστε και εσάς ως πολιτικός, καλή επιτυχία.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .