Απάντηση Κουρουμπλή σε Σκουρλέτη-Τα όργανα άρχισαν

11 Ιουλίου, 2017 18:08 Επιμέλεια: /

koyroymplis

Τη δική του απάντηση σε όσα δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών στην Εφημερίδα Documento έδωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από το ραδιοσταθμό news 247. Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Πάνος Σκουρλέτης στη συνέντευξή του δέχθηκε να απαντήσει για την περίοδο όπου είναι αυτός Υπουργός αδειάζοντας στην ουσία τον προκάτοχό του. Αυτό προκάλεσε την ενόχληση του Υπουργού Ναυτιλίας πλέον Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος σχολιάζοντας τέλος τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη ότι δεν γνωρίζει τι είχαν αναφέρει οι προκάτοχοί του για τους συμβασιούχους των δήμων, ο κ. Κουρουμπλής είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να δίνουμε την εικόνα μιας ενιαίας κυβέρνησης. Εγώ αυτό προσπαθώ πάντα.
Όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους θα πρέπει να γνωρίζουμε το ποιος είχε την πρωτοβουλία για τέτοια θέματα. Δεν έταξα τίποτα σε κανέναν. Δεν έταξα μονιμοποιήσεις. »

Από ότι φαίνεται λοιπόν ξεκίνησε ένας κύκλος εσωστρέφειας με πρώτον να το ξεκινάει τον Υπουργό Εσωτερικών ο οποίος βέβαια έχει ανοιχτά μέτωπα με την ΚΕΔΕ με την μεταξύ τους επικοινωνία να είναι δύσκολη.Σε αντίθετη περίπτωση ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε βρει τους κώδικες επικοινωνίας με την ηγεσία της ΚΕΔΕ κάτι το οποίο είχε τονίσει και ο Πρόεδρος της Ένωσης κύριος Πατούλης.

airetos.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.