Απαγόρευση στάθμευσης στην οδό Τρικάλων θεωρητικά, στην πράξη;; – Καθημερινά είναι τα περιστατικά του προβλήματος του κυκλοφοριακού

23 Ιουλίου, 2015 10:02 Επιμέλεια: /

11793416_493269444169613_276110174_n_DCE

Παρά τις δύσκολες μέρες που περνάμε το τελευταίο διάστημα με τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας και τις κλειστές τράπεζες, καλό θα ήταν να μην παραμελούμε απλά καθημερινά πράγματα τα οποία βοηθούν την ομαλή λειτουργία της πόλης μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η απαγόρευση στάθμευσης στην οδό Τρικάλων η οποία ψηφίστηκε πριν λίγο καιρό στο Δημοτικό Συμβούλιου από τους τοπικούς Διοικούντες με στόχο να αποφεύγονται τα μποτιλιάρισματα που έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία κυκλοφοριακού χάους αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ο νόμος αυτός θα πρέπει να εφαρμόζεται, διότι εκτός από το μποτιλιάρισμα που δημιουργείται και κάνει δύσκολη την διέλευση των οχημάτων από την οδό, τα χρήματα και οι εργατοώρες που δαπανήθηκαν για την κατασκευή των δημοτικών πάρκινγκ θα πέσουν στο κενό.

Καλούνται λοιπόν όλοι, υπεύθυνοι και μη να συμβάλουν ώστε να εφαρμόζετε ο νόμος και στην πράξη και όχι μόνο στην θεωρία ώστε να αποφεύγονται περιστατικά όπως το χθεσινό όπου αρκετά οχήματα ήταν σταθμευμένα επί της οδού Τρικάλων δημιουργώντας μια μεγάλη ουρά, σαν να μην υπήρχε οδική σήμανση για απαγόρευση της στάθμευσης.

Πρέπει επιτέλους σιγά σιγά σαν χώρα να ζούμε με βάση τους νόμους που διέπουν την καθημερινότητά μας και όχι απλά οι νόμοι αυτοί να υπάρχουν για να υπάρχουν.

11793416_493269444169613_276110174_n_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.