Απαγόρευση στάθμευσης στην οδό Τρικάλων θεωρητικά, στην πράξη;; – Καθημερινά είναι τα περιστατικά του προβλήματος του κυκλοφοριακού

Παναγιώτης Παπαγεωργίου (Pap)
23 Ιουλίου 2015, 10:02

Παρά τις δύσκολες μέρες που περνάμε το τελευταίο διάστημα με τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας και τις κλειστές τράπεζες, καλό θα ήταν να μην παραμελούμε απλά καθημερινά πράγματα τα οποία βοηθούν την ομαλή λειτουργία της πόλης μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η απαγόρευση στάθμευσης στην οδό Τρικάλων η οποία ψηφίστηκε πριν λίγο καιρό στο Δημοτικό Συμβούλιου από τους τοπικούς Διοικούντες με στόχο να αποφεύγονται τα μποτιλιάρισματα που έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία κυκλοφοριακού χάους αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ο νόμος αυτός θα πρέπει να εφαρμόζεται, διότι εκτός από το μποτιλιάρισμα που δημιουργείται και κάνει δύσκολη την διέλευση των οχημάτων από την οδό, τα χρήματα και οι εργατοώρες που δαπανήθηκαν για την κατασκευή των δημοτικών πάρκινγκ θα πέσουν στο κενό.

Καλούνται λοιπόν όλοι, υπεύθυνοι και μη να συμβάλουν ώστε να εφαρμόζετε ο νόμος και στην πράξη και όχι μόνο στην θεωρία ώστε να αποφεύγονται περιστατικά όπως το χθεσινό όπου αρκετά οχήματα ήταν σταθμευμένα επί της οδού Τρικάλων δημιουργώντας μια μεγάλη ουρά, σαν να μην υπήρχε οδική σήμανση για απαγόρευση της στάθμευσης.

Πρέπει επιτέλους σιγά σιγά σαν χώρα να ζούμε με βάση τους νόμους που διέπουν την καθημερινότητά μας και όχι απλά οι νόμοι αυτοί να υπάρχουν για να υπάρχουν.

11793416_493269444169613_276110174_n_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .