Απ΄το 19ο στο 20ο Αντάμωμα Χασιωτών

27 Μαΐου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

DSC_3302_DCE

Το 19ο Αντάμωμα Χασιωτών πέρασε και αυτό στην ιστορία αλλά  παρά τις διακυμάνσεις που πέρασε όχι μόνο αντέχει αλλά  έχει και δυναμική καθώς αποτελεί γνήσια λαϊκή έκφραση του Χασιώτικου  κοινωνικού γίγνεσθαι που συνδέεται με ήθη , έθιμα ,  παραδόσεις . Στοιχεία  , δηλαδή , εξόχως χρήσιμα για την διατήρηση της γνήσιας   Ελληνικής ταυτότητας .

Λοιπόν , ανεξάρτητα από οτιδήποτε ο δήμος οφείλει να συστήσει μόνιμη  οργανωτική επιτροπή Ανταμώματος στην οποία θα συμμετέχει ένας εκπρόσωπος  από κάθε   πολιτιστικό  φορέα με έναν συντονιστή που θα εκλέξουν και με αντικείμενο την οργάνωση και περιεχόμενο του Ανταμώματος .

Ένα ευέλικτο όργανο λοιπόν που θα δρα ανεξάρτητα αλλά θα συνεργάζεται με το δήμο ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε Αντάμωμα .

Η πρόταση δεν είναι τωρινή καθώς έχει κατατεθεί πολλάκις αλλά περιέργως  δεν αξιοποιείται .

Μήπως αυτό το θέμα να απασχολήσει τους πολιτιστικούς φορείς των Χασίων  ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.