Αντίθετος με την παραχώρηση της συγκομιδής απορριμμάτων ( παράδειγμα Καλαμπάκας) ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τρικκαίων

8 Ιουνίου, 2015 18:21 Επιμέλεια: /

aporrimata_DCE

Παράδειγμα προς αποφυγή θεωρεί ο Αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κος Αλέκος Πολυμερόπουλος την περίπτωση της Καλαμπάκας , που το Δημοτικό Συμβούλιο Αποφάσισε να παραχωρήσει την συγκομιδή όλων των απορριμμάτων σε ιδιώτες.

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων , αρμόδιος στην καθαριότητα , μιλώντας χθες στο Ράδιο Σταγών δήλωσε ότι διαφωνεί κάθετα στο να αναθέτουν οι Δήμοι τα απορρίμματα σε ιδιώτες και να μην κρατούν αυτήν την αρμοδιότητα για τους ίδιους.

Μάλιστα ο κος Πολυμερόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο οι αποφάσεις αυτές να καταλήξουν και Δικαστικά.

ο Αντιδήμαρχος αιτιολόγησε την άποψή του αυτή λέγοντας ότι η δομή καθαριότητας πρέπει να παραμένει στους Δήμους καθότι άπτεται και του κοινωνικού έργου αυτών.

Η υπηρεσίες καθαριότητας είναι και εργασιακές εστίες για κατοίκους των εκάστοτε Δήμων , ενώ με την ιδιωτικοποίηση υπάρχει ενδεχόμενο οι εργαζόμενοι αυτοί να είναι αλλοδαποί.

Στο αιτιολογικό του Δήμου Καλαμπάκας που τον οδήγησε να αναθέσει την συλλογή σε ιδιώτες , δηλαδή ότι δεν υπάρχει προσωπικό στον Δήμο ,ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων  ανέφερε ότι και ο Δήμος του  έχει και αυτό ελλείψεις αλλά ανταπεξέρχεται σ’ αυτές   με δίμηνες  προσλήψεις κ.λ.π.

Ο κος Πολυμερόπουλος ρωτήθηκε αν οικονομικά συμφέρει σε ένα Δήμο να αναθέσει την περισυλλογή απορριμμάτων σε ιδιώτες ( δεύτερη αιτιολογία του Δήμου Καλαμπάκας) , απέφυγε όμως να απαντήσει παραπέμποντας και πάλι στο κοινωνικό έργο των Δήμων.

Παράγοντες του Δήμου Καλαμπάκας φαίνεται να ενοχλήθηκαν από τις δηλώσεις Πολυμερόπουλου και είναι αντιπροσωπευτική η απάντηση του Αντιδημάρχου ( αναπληρωτή Δημάρχου ) Καλαμπάκας κου Ράντου που είπε << … δεν πέφτει λόγος στον κο Πολυμερόπουλο τι θα πράξει ο Δήμος Καλαμπάκας …>>.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.